Myyntipuheita keittiöstä. Soittoja kahvilasta. Palaverien sovittamista päivittäisten koiralenkkien lomaan. Oikean teknologian avulla voit työskennellä siellä, minne päiväsi sinut vie.

Edistyksellisen Multipoint Bluetooth -yhteyden, erinomaisen puhelaadun ja kokoussovellusten yhteensoveltuvuuden ansioista Evolve2 Budsit sisältävät kaiken tarvittavan tehokkaaseen etätyöhön pakattuna pieniin, täysin langattomiin nappikuulokkeisiin.

Katso verkkokauppa

Jabra Link 380 Bluetooth® -sovitin on saatavilla sekä
USB-A- ja USB-C-versiossa.

Katso verkkokauppa

 • Edistyksellinen Bluetooth Multipoint -teknologia
 • Sertifioitu virtuaalikokoussovellusten kanssa käytettäväksi
  • Sertifioitu Microsoft Teams yhteensopivuus
 • Jabra MultiSensor Voice™ mahdollistaa ammattitasoisen puhelaadun myös liikkeellä ollessa
 • Plug-and-play USB-sovitin parantaa äänenlaatua ja yhteyttä

 • Erittäin kompakti, mukava muotoilu
 • Jopa 33 tunnin akunkesto
 • Keskity missä tahansa aktiivisen vastamelutekniikan (ANC) avulla
 • Kuule ympäristösi HearThrough-toiminnolla
 • Sisäänrakennetut kuuloa suojaavat ominaisuudet

Asiakkaidesi vaatima äänenlaatu ja tyylikäs muotoilu

Ammattitasoinen äänenlaatu liikkeellä ollessa, jonka asiakkaasi voivat mahduttaa taskuunsa? Kyllä, se on mahdollista! Viimeistele tuotevalikoimasi sertifioiduilla täysin langattomilla kuulokkeilla, jotka täyttävät kaikki vaatimukset.

Tehty stressittömiin päiviin

Työnteko matkustaessa voi olla stressaavaa, joten vähennä asiakkaidesi kuormitusta. Edistyksellinen Bluetooth Multipoint-yhteys pitää heidät yhdistettynä sekä tietokoneeseen että puhelimeen. Yksinkertaista.

Sertifikaatti tarkoittaa tyytyväisyyttä

Evolve2 Buds -kuulokkeet ovat suurimpien teknologiajättien, kuten Googlen, Microsoftin ja Zoomin, sertifioimia, jotta ne mahdollistavat parhaimman puhelaadun ja yhteensopivuuden heidän alustoilleen. Näin voit luottavaisin mielin suositella niitä asiakkaillesi.

Mahdollista puhelut toimiston seinien ulkopuolella

Liikenteen melusta kahvikoneisiin. Jabra MultiSensor Voice™ on edistyksellinen äänensiirtotekniikkamme, joka vähentää häiritsevää taustamelua. Ja yhdessä plug-and-play USB-sovittimen mahdollistaman paremman yhteyden kanssa ne luovat mistä tahansa tilasta toimiston.

Katso verkkokauppa

Miten tahansa he työskentelevätkään, sinulla on heille ratkaisu

Työpöydältä aina puistonpenkille asti, tämä uusi täysin langaton ammattilaistason Evolve2-malliston tuote kattaa kaikki tarpeet – lentokentän loungesta aina tien päälle. Koska yhdet kuulokkeet eivät sovi kaikille ja jokaisella on omat tarpeensa, voit tarjota teknologiaa, joka tukee jokaista työskentelytyyliä.

Valmistele heidät tulevaisuutta varten

Maailma muuttuu nykyään nopeaan tahtiin ja asiakkaidesi on tiedettävä, että heillä on laitteet, jotka ovat valmiita sekä tähän päivään että tulevaisuuteen. Anna heille teknologia, joka kestää myös tulevaisuudessa ja joka tarjoaa ohjelmistopäivityksiä uusista ominaisuuksista ja kokemuksista vain napin painalluksella Jabra Xpress -ohjelmiston ja Jabra Directin kautta.