Oppilaitokset ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot
Esittelyssä oppilaitokset ja voittoa tavoittelematomat organisaatiot

Tue seuraavaa sukupolvea ja edistä yhteiskunnallista muutosta Microsoftin oppilaitoksille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille tarkoitetuilla ratkaisuilla. Näille aloille suunniteltujen erikoistyökalujen ja ominaisuuksien avulla Microsoft helpottaa yhteydenpitoa ja yhteistyötä, arkaluonteisten tietojen hallintaa ja suojaamista sekä parantaa opiskelijoiden ja työntekijöiden oppimiskokemuksia. 
Oppilaitokset

Koulutusalalla Microsoft tarjoaa innovatiivisia työkaluja, kuten Microsoft Teams for Educationin, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan opiskelijoiden, opettajien ja oppilaitoksen välistä viestintää ja yhteistyötä. Teams for Educationin avulla voit virtaviivaistaa luokkahuoneen hallintaa, isännöidä verkkokursseja sekä määrittää ja arvioida tehtäviä helposti.

Lue lisää Teams for Educationista
Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot

Voittoa tavoittelemattomille organisaatioille Microsoft tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat hallitsemaan lahjoittajasuhteita, seuraamaan varainkeruuta ja automatisoimaan tärkeitä toimintoja. Microsoft Dynamics 365 kaltaisilla työkaluilla voittoa tavoittelemattomat organisaatiot voit virtaviivaistaa tiedotustyötä, optimoida varainkeruukampanjoita ja lisätä organisaatiosi vaikutusta maailmaan.

Lue lisää Microsoft 365 -lahjoituksista