HPE Support Services -palvelut uudistettuina

Pointnext Carepacks -pakkauksista tuli juuri yksinkertaisempia. Edistä liikevaihtoa uudella innovatiivisella tavalla tarjota HPE-tukea ja takuutuotteita asiakkaillesi. 

Katso lisätietoja

Edistä liiketoimintaa HPE Pointnext Tech Caren avulla

Tyytyväiset asiakkaat vaikuttavat liikevaihtoon. Kaltaisesi teknologian jälleenmyyjät ymmärtävät tarpeen pitää omat asiakkaat tyytyväisinä. Jos IT-tukitiimiäsi uhkaa resurssien loppuminen tukilippujen käsittelyyn ja asiakkaiden auttamiseen näiden jokapäiväisissä teknisissä haasteissa, harkitse Pointnext Tech Careä, jotta voit siirtää tiimisi energian takaisin liikevaihdon edistämiseen. 

Uusitut IT Carepacks -pakkaukset 

Foundation Care ja Proactive Care on nyt Pointnext Tech Care. HPE Tech Care voi ottaa asiakaspalvelutukesi haltuunsa, minkä ansiosta voit vapauttaa aikaa toimintaan, joka vie yritystäsi eteenpäin. 

  • Yleinen tekninen neuvonta
  • Tuotekohtaiset asiantuntijat
  • Tekoälykäyttöinen digitaalinen kokemus

Yksinkertaistettu palvelukokemus 

HPE Tech Care voi yksinkertaistaa asiakkaillesi tarjoamaa teknistä tukea. Päästä asiakkaasi suoraan yhteyteen tuotekohtaisten asiantuntijoiden kanssa, joiden tarjoaman teknisen neuvonnan avulla asiakkaat voivat vähentää riskejä ja täyttää liiketoimintatavoitteet.

Yleinen tekninen neuvonta

Tarjoa asiakkaillesi näiden tuotteiden käyttöön ja hallintaan liittyvää asiantuntevaa teknistä neuvontaa.  

Tuotekohtaiset asiantuntijat

Saa käyttöoikeus tietyille tuotteille tarkoitettuihin erikoistettuihin teknisiin resursseihin, jolloin voit valita vapaasti, kuinka pääset käsiksi näihin tietoihin. Ne ovat saatavilla puhelimitse, chatin tai videoiden kautta, valvotuilla foorumeilla ja monilla muilla tavoin. 

Tekoälykäyttöinen digitaalinen kokemus 

Yksinkertaista yksitoikkoisia tehtäviä, kuten sopimusten, takuiden ja tapausten hallintaa, käyttämällä tekoälyä. Toimi nopeammin ennakoivan tuen avulla. 

Käytä iQuote-ominaisuutta helposti verkossa tilaamiseen

Konfiguroi yksilöity tilauksesi 

Saa yksilöityjä tuote-ehdotuksia iQuoten avulla

Keskity liikevaihdon tulosten edistämiseen HPE Pointnext Complete Caren avulla

Asiakasportfolioiden ylläpitäminen suurilla ja monimutkaisilla ympäristöillä tai perinnejärjestelmillä toimivilla ympäristöillä on vaikeaa. Jos aiot perehtyä uusiin yrityksesi liiketoiminnan kasvattamisen mahdollisuuksiin, mutta haluat edelleen tukea näitä olemassa olevia asiakasportfolioita, HPE Pointnext Complete Care voi auttaa. 

Optimoi koko IT-ympäristö 

Datacenter Care on nyt Pointnext Complete Care. HPE Complete Care voi auttaa sinua edistämään liiketoiminnan tuloksia vapauttamalla IT-tiimisi tukeen käyttämää aikaa. Siirrä tietyt portfolioasiakkaat Complete Careen ja anna HPE:n asiantuntijatiimin ottaa IT-tukesi haltuun samalla, kun keskityt tärkeämpään liiketoiminnan kasvutoimintaan.

  • Asiakkaidesi kasvuun omistautuneet HPE:n asiantuntijat 
  • Siirry liiketoimintatavoitteita edistäviin IT-projekteihin 

OTA YHTEYTTÄ 

Lisää HPE Complete Care IT-infrastruktuuriportfolioosi. 


Ota lisätietoja varten yhteyttä myyntiedustajaan