HPE:N PALVELIMET JA JÄRJESTELMÄT

HPE:n tuotteilla tarjoat asiakkaillesi markkinoiden älykkäimmät ja turvallisimmat palvelimet, joiden avulla voidaan toteuttaa entistä ketterämpiä, paremmin suojattuja ja kustannustehokkaampia ratkaisuja.

Tarjoa pakettiratkaisuja, joissa yhdistyvät HPE-palvelimien ja ALSO-palveluiden edut

ALSOn tuella nivot maailman myydyimmän palvelinvalikoiman tuotteet omaan tarjontaasi. Johtavan HPE-asiantuntemuksemme ja yksilöllisten suosituspalvelujemme avulla löydät jokaisen asiakkaan työkuormaan parhaiten soveltuvan järjestelmän.

HPE Infosight

Tekoälypohjaiset IT-toiminnot huolehtivat asiakkaidesi palvelimien keskeytyksettömästä toiminnasta etsimällä ja korjaamalla yleisiä infrastruktuuriongelmia automaattisesti.

Ketteryys

Ohjelmistopohjainen infrastruktuuri mahdollistaa rajattoman mukautettavuuden virtuaalisella laskentateholla, verkoilla ja tallennustilalla, joka on allokoitavissa mihin tahansa verkkoon.

Tehostettu suojaus

HPE:n uusi Silicon Root of Trust -suojaus on kiinteä osa palvelinlaitteita. HPE:n oma iLO-piisiru ja kryptofragisesti suojattu käynnistysprosessi tekevät bootkit- ja firmware-hyökkäyksistä mahdottomia.

Tehoa ja suorituskykyä sopuhintaan

HPE:n palvelinratkaisut takaavat ensiluokkaisen suorituskyvyn ja ominaisuudet hintaan, joka sopii lähes kaikenkokoisille yrityksille ja kaikkiin yritystarpeisiin.

Katso saatavilla olevat HPE-palvelimet ja -järjestelmät

Siirry ALSO-verkkokauppaan

Siirry ALSO-verkkokauppaan

Esittele asiakkaillesi mukautettava ja edullinen lähtötason palvelin, joka on suunniteltu pienyritysten tarpeisiin.

Lue lisää HPE ProLiant MicroServer -palvelimista

Lue lisää HPE ProLiant MicroServer -palvelimista

Auta asiakkaitasi valjastamaan käyttöönsä kattavampi yritystason suojaus, käyttövarmuus ja laajennettavuus edullisempaan hintaan.

Vertaile HPE-tornipalvelimia

HPE ProLiant DL -palvelimet

Moderniin datakeskukseen tarkoitetut räkkiasennettavat HPE Proliant DL -palvelimet takaavat suurtiheyden, tehokkuuden ja skaalattavuuden.

Saatavilla on kattava tuotevalikoima lähtötason DL20 1U -palvelimista yritystason DL580 4U -palvelimiin, joiden suojausta tehostaa HPE:n Silicon Root of Trust. Tämän tuotetyypin palvelimet selviytyvät monenlaisista työkuormista kaikenkokoisissa datakeskuksissa.

Katso HPE:n räkkipalvelimet

Ohjelmallisesti määritetyt HPE Synergy -järjestelmät

Uudista asiakkaidesi datakeskukset joustavalla resurssien provisioinnilla ja virtualisoiduilla palvelinratkaisuilla, jotka korvaavat tehottomat ratkaisut ja nopeuttavat IT-palveluja.

Tutustu HPE:n ohjelmallisesti määritettyihin ja hyperkonvergoituihin järjestelmiin

Hyperkonvergoidut HPE Simplivity -järjestelmät

Rakenna järeä fyysinen infrastruktuuri, joka tukee ja yksinkertaistaa asiakkaidesi palvelinympäristöjä ja tekee niistä älykkäämpiä.

Tutustu HPE Simplivityyn

HPE:n räkki- ja virtaratkaisut

Rakenna järeä fyysinen infrastruktuuri, joka tukee ja yksinkertaistaa asiakkaidesi palvelinympäristöjä ja tekee niistä älykkäämpiä.

Tutustu HPE:n räkki- ja virtaratkaisuihin

Kilpailuetua ALSOn palvelulla – palvelimet ja järjestelmät

ALSOlla on ainutlaatuiset edellytykset tukea yritystäsi HPE:n palvelin- ja järjestelmäkokoonpanojen suunnittelussa ja käyttöönotossa.

ALSOlla on ainutlaatuiset edellytykset tukea yritystäsi HPE:n palvelin- ja järjestelmäkokoonpanojen suunnittelussa ja käyttöönotossa.

  • Sujuva käyttöönotto
  • Paikalliset tuoteasiantuntijat
  • Asiantunteva kokoonpanotuki
  • Apua tarjouksen laskemiseen

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen