HPE:n seuraavan sukupolven Gen11-palvelimet

Vapauta asiakkaittesi pilvityökuormien potentiaali

Tervetuloa datakeskusteknologian tulevaisuuteen: HPE:n Proliant Gen11.

HPE:n uusimman datakeskusalustan avulla pysyt mukana kehityksessä ja pidät asiakkaasi tyytyväisinä tarjoamalla Gen11:n täydellistä yhdistelmää suorituskykyä, skaalautuvuutta ja turvallisuutta.

Edistyneiden automaatio-ominaisuuksiensa, joustavien laskentaresurssiensa ja parannettujen suojausominaisuuksiensa ansiosta Gen11 on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat viedä datakeskusinfrastruktuurinsa uudelle tasolle.

Täydellinen palvelin PK-asiakkaille

Suorituskyky ja skaalautuvuus:

Erinomainen suorituskyky ja skaalautuvuus vastaa nykyaikaisten työkuormien vaatimuksiin uusimman sukupolven suorittimien, muistin ja tehokkaiden tallennustekniikoiden avulla

Helppokäyttöisyys:

Yksinkertainen järjestelmänvalvoja ja valvonta kattavilla hallintatyökaluilla, jotka selkeyttävät järjestelmän määritystä, laiteohjelmiston päivityksiä ja etähallintaa .

Tietoturva:

HPE-palvelimet on suojattu uhkilta ja haavoittuvuuksilta laitteistopohjaisella salauksella, suojatulla käynnistyksellä ja laiteohjelmistotason suojaustoimilla.

Yhteensopivuus:

Saumaton integrointi muihin HPE:n infrastruktuurikomponentteihin, yhteensopivuus HPE:n ohjelmistopohjaisten ratkaisujen kanssa ja pääsy HPE:n tukeen ja palveluihin

ProLiant DL20 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL320 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL325 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL345 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL360 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL365 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL380 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL380a Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant DL385 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant ML30 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant ML110 Gen11

Näytä tietolehti

ProLiant ML350 Gen11

Näytä tietolehti

Tehdään yhdessä Gen11:stä menestys yrityksellesi

Jätä yhteystietosi ja kerromme sinulle lisää siitä, miten Gen11 voi auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja tukemaan asiakkaitasi. Asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua ihan kaikessa aina tuotetiedoista hinnoitteluun.