Apple työkalut

Erilaiset työkalut ja takuut Applen laitteille on suunniteltu auttamaan työntekijöitä tekemään enemmän, helpommin ja turvallisemmin. Meiltä löytyy tuotevalikoimasta sopiva työkalu ja takuu jokaiseen tehtävään ja tarpeeseen.

Tutustu ALSOn Apple palveluihin ja työkaluihin alta.

Ota yhteyttä – autamme mielellämme fi-apple@also.com .

Mac CTO-työkalu

Työkalu tehdasmuokattujen Mac-erikoiskokoonpanojen rakentamiseen ja tilaamiseen. Lisää esimerkiksi koneeseen tehokkaampi prosessori tai muisti.

Kokeile ja tutustu CTO-konfiguraattoriin tästä.

AppleCare for Enterprise

Huolto paikan päällä sekä tuki jokaiselle Macille, iPhonelle ja iPadille.

AppleCare for Enterprise tarjoaa joustavat palveluvaihtoehdot, paikan päällä suoritettavat nopeat huoltopalvelut ja laitteiden korjauksen tai vaihdon jopa seuraavan arkipäivän aikana.

Kiinnostuitko, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää fi-apple@also.com .

Lisätietoja: AppleCare Professional - Enterprise Support - Apple (FI)

*HUOM! Tuote vaatii erillisen AppleCare for Enterprise sopimuksen tekemisen (vaatii vähintään 50 Apple-laitetta hankinnan piirissä 12kk sisään).

Applecare+

AppleCare+ kattaa vahinkotapaukset.

AppleCare+ on vakuutustuote, joka tarjoaa jopa kolmen vuoden asiantuntevan teknisen tuen ja laitteistoturvan, johon sisältyy rajoittamaton määrä vahinkotapauksia, joista peritään laitekohtainen lisämaksu. Lisäksi saat nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin chatilla tai puhelimitse. Sopimus alkaa AppleCare+:n ostopäivästä. Ehtoja sovelletaan.

Kiinnostuitko, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää fi-apple@also.com .

Lisätietoja: AppleCare-tuotteet - Apple (FI)

*AppleCare+ on saatavilla ainoastaan AC+ valtuutetuille jälleenmyyjille.

(PoS), joten voit rekisteröidä AppleCare +: n suoraan myymälöihisi myyntipuhelun aikana. Jos haluat integroida AppleCare + omiin liiketoimintaprosesseihisi, tarjoamme sinulle pääsyn sovellusliittymään. Huomautus AppleCare + on saatavana vain valtuutetuille ja premium-jälleenmyyjille. AppleCare + on saatavana Macille, Pro Display XDR: lle, iPhoneen ja Watchiin