HPE Alletra

Tehosta dataasi aina reunalta pilveen työmäärälle optimoidulla infrastruktuurilla, joka tarjoaa oikean pilvipalvelukokemuksen jokaiselle sovellukselle.

Lue lisää

Nauti yhtenäisestä kokemuksesta

HPE Alletran avulla asiakkaasi voivat nauttia yhtenäisestä kokemuksesta, kun HPE Nimblen ja HPE Primeran toiminnallisuus yhdistetään Data Services Cloud Consolen etuihin.

HPE Alletra on ihanteellinen ratkaisu nykyisten HPE Nimble -asiakkaiden siirtymiseen, jotka haluavat päivittää tallennustilansa. Nyt on aika ehdottaa teknologiaremonttia.


Vapauta itsesi hybridipilven monimutkaisuudesta

HPE Alletra käsittelee asiakkaidesi dataa kaikissa sovelluksissa pilven parhailla ominaisuuksilla. IT-osaston ei enää tarvitse huolehtia tietoinfrastruktuurin hallinnasta ja ylläpidosta – tietoihin on helppo päästä käsiksi ja ne saadaan käyttöön on-demand- tai as-a-service-malleilla.

HPE Alletra mahdollistaa asiakkaillesi automaattisen, tarkoituspohjaisen toimituksen, joka perustuu HPE:n tehokkaaseen AI-pohjaiseen älykkyyteen. Säästä aikaa, optimoi työmäärät ja hallitse satoja järjestelmiä vain muutamassa minuutissa.

Ota yhteyttä myyntiedustajaan

Tutustu HPE Alletra -malleihin

HPE Alletra 5000

HPE Alletra 5000 on hybridi ja kustannustehokas ratkaisu, joka tarjoaa luotettavan ja edullisen hybrid flash -ratkaisun tehtäviin, jotka eivät vaadi all-flash-asennusta. Se on suunniteltu käsittelemään joustavasti yleistyökuormia ja järjestelmän varmuuskopiointi-/palautustarpeita. Yhdistämällä Flash-pohjaisen arkkitehtuurin HPE InfoSight Predictive Analytics -analytiikkaan se varmistaa nopean ja luotettavan pääsyn tietoihin ja tarjoaa uskomattoman 99,9999%:n tiedon saatavuuden.

Näytä tietolomake

HPE Alletra 6000

HPE Alletra 6000 on all-flash-ratkaisu ja suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat erittäin hyvän käytettävyyden ja suoraviivaisen asennuksen liiketoiminnan kannalta kriittisille työkuormille. HPE Alletra 6000:ta voidaan käyttää joko all-flash- tai All-NVMe-ratkaisuna. Tämä erittäin edullinen malli vähentää monimutkaisuutta ja tarjoaa jopa kolme kertaa nopeamman suorituskyvyn kuin aiemmat tallennusjärjestelmät.

Näytä tietolomake

HPE Alletra 9000

HPE Alletra 9000 tarjoaa saumattoman pilvikokemuksen riippumatta siitä, missä asiakkaidesi tiedot sijaitsevat, ja poistaa monimutkaisuuden. Tämä tehtäväkriittisten työkuormien all-flash-ratkaisu tukee myös all-NVMe:tä seuraavan sukupolven tallennusarkkitehtuuria varten. Asiakkaasi nauttivat ennustettavasta korkeasta suorituskyvystä 100 %:n käytettävyysaikatakuulla.

Näytä tietolomake

HPE Alletra MP

HPE Alletra Storage MP mullistaa lohkotallennuksen 100-prosenttisesti taatulla käytettävyydellä – tekoälyyn perustuva intuitiivinen paikallinen pilvikokemus, joka virtaviivaistaa hallintaa aina infrastruktuurista sovelluksiin. Auta asiakkaitasi saavuttamaan ylivertainen tietojen saatavuus tehtäväkriittisellä tallennustilalla, joka täyttää kaikki SLA-vaatimukset.

Ota yhteyttä myyntiedustajaan