HPE Alletra

Valitse tietojesi käyttövoimaksi reunasta pilveen työmäärään optimoitu infrastruktuuri, joka tarjoaa pilvikokemuksen jokaiselle sovellukselle.

Hanki neuvoja paikallisten ALSOn tallennusasiantuntijoiden tiimiltämme tukiessasi asiakkaidesi siirtymistä pilveen.

Lue lisää

HPE Alletran avulla asiakkaasi voivat nauttia yhtenäisestä kokemuksesta, kun HPE Nimblen ja HPE Primeran toiminnallisuus yhdistetään Data Services Cloud Consolen tehoon.

Vapauta itsesi Hybrid Cloudin monimutkaisuudesta

HPE Alletra toimii tietojesi käyttövoimana reunasta ytimeen kaikkien sovellustesi pilvikokemuksella. Tietotekniikassa voidaan siirtyä tietoinfrastruktuurin omistamisesta ja ylläpidosta sen yksinkertaisesti vaadittaessa käyttämiseen ja hyödyntämiseen – palveluna. Hallitse mistä tahansa käsin yksinkertaisella maailmanlaajuisella hallinnalla, jota ohjaa intuitiivinen, SaaS-pohjainen käyttökokemus.

HPE Alletran avulla asiakkaasi voivat nauttia automatisoidusta, tarkoitukseen perustuvasta valmistelusta, jota ohjaa HPE:n tehokas tekoälypohjainen älykkyys. Säästä aikaa, optimoi työmäärät ja hallitse satoja järjestelmiä muutamassa minuutissa.

Ota yhteyttä johonkin asiantuntijoistasi seuraavaan kauppaasi liittyviä neuvoja varten.

Ota yhteyttä

HPE Alletra: Tietoinfrastruktuurin paradigman muutos

Hallitse mistä tahansa

Jotta saat yksinkertaisen pilvikokemuksen, hallinnoi koko tallennustilaasi Saa-pohjaisesta verkkorajapinnasta

Hyödynnä tekoälyohjattua älykkyyttä

Vapauta resursseja tekoälyohjatulla järjestelmänhallinnalla. HPE InfoSight konfiguroi, optimoi ja valvoo automaattisesti koko infrastruktuuripinoasi 100-prosenttisen käytettävyysajan ja maksimisuorituskyvyn saavuttamiseksi

Ei enää seisokkiaikoja

Todistettu kestokyky ja yli 99,9999 %:n käytettävyys – taattu vakiona

HPE Alletra ja InfoSight

Yhdistä todellista seuraavan tason tiedontallennusratkaisua varten HPE Alletran teho ja ketteryys tekoälyohjattuun älykkyyteen. HPE InfoSight käyttää koneoppimista, jonka avulla voidaan ennakoida ja tämän jälkeen estää jopa 86 % häiriöistä asiakkaan infrastruktuuripinossa – palvelimista ja tallennustilasta aina virtuaalikoneisiin saakka.

Asiakkaillasi ei ole varaa seisokkiajoista johtuviin häiriöihin tai huonosta suorituskyvystä aiheutuviin viiveisiin. Ennakoivan analytiikan tehon hyödyntäminen on paras tapa maksimoida tehtävien kannalta kriittisten sovellusten käytettävyysaika, nopeuttaa suorituskykyä ja muuttaa niiden tietojen tallennuskokemusta.

Yhdistä HPE Alletran tehokas ja intuitiivinen käyttökokemus HPE InfoSightin koneoppimisominaisuuksiin, reaaliaikaiseen analytiikkaan ja optimointiominaisuuksiin – verratonta tietojen tallennuskokemusta varten.

Varaa asiakasteknologiaesittely jonkin tiimimme kanssa.

Varaa esittely

Tutustu HPE Alletra -malleihin

HPE Alletra 9000

HPE Alletra 9000 on ihanteellinen tehtävien kannalta kriittisille työmäärille sekä laajamittaisiin tietokantoihin ja konsolidointiin, ja sen avulla voit siirtyä kaikkialla pilven käyttämisen kokemukseen.

HPE Alletra 9000 on suunniteltu tarjoamaan saumaton pilvikokemus riippumatta siitä, missä asiakkaasi tiedot ovat, minkä ansiosta voit eliminoida monimutkaisuuden. Tämä All-Flash-ratkaisu tukee myös All-NVMe:tä seuraavan sukupolven tallennusarkkitehtuuria varten. Nauti ennustettavasta suorituskyvystä mittakaavassa 100 %:n käytettävyystakuulla.

Lataa tietolomake

HPE Alletra 6000

HPE Alletra 6000 on täydellinen liiketoiminnan kannalta kriittisille työmäärille, ja sen avulla voit nauttia nopeasta ja tasaisesta suorituskyvystä sekä alan johtavasta tehokkuudesta.

Suunniteltu asiakkaille, jotka vaativat suurta käytettävyyttä uskomattoman helppoon asennukseen yhdistettynä. HPE Alletra 6000:tta voidaan käyttää joko All-Flash-ratkaisuna tai All-NVMe:nä. Tämä parhaan hinta-suorituskykysuhteen malli eliminoi monimutkaisuuden ja tarjoaa jopa 3 kertaa nopeamman suorituskyvyn kuin aiemmat tallennusjärjestelmät.

Lataa tietolomake

Ota yhteyttä johonkin asiantuntijoistasi seuraavaan kauppaasi liittyviä neuvoja varten.

Ota yhteyttä

ALSO-etu
Paikalliset HPE-tallennusasiantuntijasi

Anna ALSOn auttaa sinua määrittämään ja konfiguroimaan oikea HPE Alletra -tallennusratkaisu. Asiantuntijoiden neuvojen, huipputason tietämyksen ja mukautettujen suositusten avulla voimme auttaa sinua sovittamaan oikeat ratkaisut asiakkaidesi tarpeisiin.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantuntijoiden tarjoama konfigurointituki

Konfiguroi HPE Alletra -tallennustila ALSOn asiantuntijoiden tarjoaman tuen ja helposti saatavilla olevan ohjauksen avulla.

Hintatarjouksiin liittyvä apu

ALSO-myyntitiimi voi auttaa sinua täydentämään HPE Alletra -tallennustarjouksesi ystävällisellä ja suoraviivaisella avustuksella.

Keskustele jonkun asiantuntijamme kanssa ja hanki HPE-tuotteiden ja -ratkaisujen rajat ylittävää neuvontaa järjestelmäarkkitehtuurista, tallennusohjelmistoista, konfiguroinnista, mitoituksesta ja hinnoittelusta. Kun teet yhteistyötä ALSOn kanssa, me tuemme sinua kaupan voittamisessa. Järjestä teknologiaesittely ALSOn, asiakkaasi ja itsesi välille tärkeimpien etujen ja ydinratkaisujen esittelyä varten. Hanki itseluottamusta, jonka avulla voit tehdä enemmän kauppoja!

Varaa asiakasteknologiaesittely jonkin tiimimme kanssa.

Varaa esittely

Hukassa tallennus- ja varmuuskopiointiratkaisujen viidakossa?
Soita Tommi.

ALSOn kokeneelle HPE-tuotteisiin erikoistuneelle myynti- ja tuoteasiantuntijalle.

Tommi Lehto

Team Leader HPE

+358 400 819 527

Tommi.Lehto@also.com

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen