ALSOn IoT-ekosysteemi ja -palvelut


ALSO IoT -ekosysteemi on yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden muodostama liiketoimintaverkosto, joka tarjoaa datan käyttöönottoon soveltuvia uusia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan ja päivittäisten operaatioiden parantamiseen ja uudistamiseen

Kumppaneina tällä hetkellä ovat Microsoft, Hewlett Packard Enterprises, KPMG, PTC, Ormuco sekä IoT allianssi, joka muodostuu yhteenliittymästä, johon kuuluvat mm. Solita, DNA, Haltian, Virelabs, IBM, elfGROUP, Testimate, Unseen Technologies, IBM sekä Wazombi Labs.

Tavoitteena on tarjota helposti käyttöönotettava ja kustannustehokas työkalupakki yritysten datan turvallisen käyttöönottoon ja sen hyödyntämiseen liiketoiminnan, operatiivisen toiminnan ja käytännön työn parantamiseen sekä uudistamiseen. Ratkaisut keskittyvät teollisuuden, logistiikan, kaupan, eläymyksellisyyden, älykkään rakentamisen ja asumisen sekä älykkäiden kaupunkien ympärille. Ne on suunnattu ALSOn nykyisten ja uusien asiakkaiden hyödynnettäväksi.

Haluatko kuulla lisää ALSOn IoT:sta, buukata tapaamisen ja saada tarkoin valittuja uutisia aiheesta >>

Page in English

IoT Cookbook

Tämän julkaisun tarkoituksena on toimia käsikirjana johtajalle, joka haluaa aloittaa IoT:n ja datan hyödyntämisen liiketoiminnan edistämiseksi, parantamiseksi ja/tai kasvattamiseksi ja lisätä myyntiä ja toiminnallisuutta dataan pohjautuen. Sitä voidaan käyttää reseptinä, kuinka käyttää dataa lisäarvon luomiseksi ja toiminnan kehittämiseksi sekä kuinka vähentää yritystä ja erehdystä, kun data halutaan tuottamaan ja mahdollistamaan voittavat ratkaisut nopeammin ja turvallisemmin, samalla kun pyritään pitämään kilpailukykyä yllä.

Haluatko ladata IoT Cookbookin:

Haluatko kuulla lisää ALSOn IoT:sta ja saada tarkoin valittuja uutisia aiheesta? Emme spämmää ja voit koska tahansa perua uutiskirjeet.