Datan varmuuskopiointi ja varmistus

Eksponentiaalisesti kasvava data pysyy parhaiten hallussa flash-tallennustilaan integroidulla, pilveä varten suunnitellulla varmistusratkaisulla, joka takaa verrattoman varmuuskopioinnin, arkistoinnin ja järjestelmäpalautuksen.

Saumaton varmuuskopiointi hybridipilveen ja lyömätön datan varmistus

Datan tulisi olla asiakkaidesi saatavilla aina ja kaikkialla mutta kuitenkin varmassa tallessa. Datan eksponentiaalinen kasvu, vaativat palvelutasot ja alati kehittyvät uhat tekevät liiketoimintakriittisen datan ja sovellusten suojauksesta yhä haastavampaa.

HPE:n varmuuskopiointi- ja datanvarmistusratkaisut tarjoavat asiakkaidesi datalle lyömättömän varmistuksen hyödyntämällä pilven ja asiakkaan tiloissa olevan IT-järjestelmän yhdistelmää. Varmuuskopiointi pilveen käy saumattomasti ja luotettavasti, ja automatisoitu datan varmistuksen hallinta yksinkertaistaa asioita. Turvalliset varmuuskopiot ja tallennustilan erittäin hyvä saatavuus pienentävät uhkien, vikatilanteiden ja käyttökatkojen riskiä.

Fyysisten, ohjelmallisesti määritettyjen ja pilvipohjaisten ratkaisujen skaalattavan tuotevalikoiman ansiosta asiakkaasi voivat vastata datan kasvun aiheuttamiin haasteisiin lisäkapasiteetilla sekä nopeammalla varmuuskopioinnilla ja palautuksella. HPE:n varmuuskopiointi- ja datanvarmistusratkaisujen kattava integrointi markkinoiden johtaviin kuuluvien ohjelmistojulkaisijakumppanien kanssa turvaa asiakkaidesi nykyiset investoinnit ja tarjoaa heille vapauden varmistaa datansa ja hallita sitä haluamallaan tavalla.

Varmuuskopiot pilveen

Pilveä varten suunniteltujen varmuuskopiointi- ja järjestelmäpalautusratkaisujen avulla liiketoimintakriittinen data pysyy tallessa pitkälle tulevaisuuteen.

Yksinkertaisempi hallinta

Datan varmistuksen automatisoitu hallintaominaisuus tehostaa varmistusta ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä.

Kasvava data talteen

Fyysisten, ohjelmallisesti määritettyjen ja pilvipohjaisten ratkaisujen skaalattava tuotevalikoima tarjoaa runsaasti kapasiteettia sekä nopeamman varmuuskopioinnin ja palautuksen.

Turvaa investoinneille

Markkinoiden johtavien ohjelmistojulkaisijakumppanien avulla voit turvata asiakkaidesi nykyiset investoinnit.

HPE StoreEver -nauhatallennusratkaisut

Testatut yritystason nauhavarmuuskopiointi ja -tallennusratkaisut, joiden avulla jatkuvasti kasvavaa arvokasta dataa voidaan säilyttää pidempään ja edullisemmin. HPE StoreEver on ehdottoman luotettava, taloudellinen ja kattavasti skaalattava nauhatallennusratkaisu moderniin datakeskukseen.

Tutustu HPE StoreEver -nauhatallennusratkaisuihin

ALSOn palvelulla saat kilpailuetua – HPE:n varmuuskopiointi- ja datanvarmistusratkaisut

Anna ALSOn auttaa HPE:n varmuuskopiointi- ja datanvarmistusratkaisujen valinnassa ja konfiguroinnissa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele HPE:n varmuuskopiointi- ja datanvarmistusratkaisut ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään HPE:n varmuuskopiointi- ja datanvarmistusratkaisua koskevan tarjouksesi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen