ALSO CLOUD
MANAGEMENT
SERVICE

Moninkertaista menestyksesi ALSOn ja Microsoft Azuren avulla

ALSO CLOUD MANAGEMENT SERVICE

ALSO antaa hallinnoiduille palveluntarjoajille, ISV:lle ja kumppaneille mahdollisuuden keskittää toimintansa ydinvahvuuksiinsa. Pilviratkaisujen hallintapalvelun avulla ALSO täydentää kumppanien asiantuntemusta ja auttaa heitä lopulta kasvattamaan Microsoft Azure -pilvipalveluaan.

Pyydä yhteydenottoa

PALVELU

ALSO Cloud Solution Management Service -palveluntarjonta liittyy yleisesti Microsoft Azure -ympäristön toimintojen hallintaan. Silloin kun asiakkaidesi tiedot ovat jo pilvessä ja haluat tarjota palveluita, kuten automaatiota, palautusta, konfigurointia, valvontaa ja identiteetin hallintaa. Monet asiakkaat odottavat heidän kumppaninsa hoitavan nämä tehtävät. ALSO mahdollistaa tämän palvelun tarjoamisen, vaikka se ei kuuluisi ydinosaamiseesi.

Palvelu tarjoaa ylhäältä alas -lähestymistavan asiakkaiden pilviratkaisuihin. Pilvessä toimivien liiketoimintaratkaisujen yleisestä määritelmästä Azure-komponentteihin. Ratkaisut voivat koostua mistä tahansa yhdistelmästä Azure Platform as a Service (PaaS), Azure Software as a Service (SaaS) sekä Azure Infrastructure as a Service (IaaS) -resursseja. Se tarjoaa lisää tietoa näiden asiakkaiden pilviratkaisuista seurannan avulla, parantaa Azure Platformin suojaustilannetta korjaamalla Azuressa olevia virtuaalikoneita ja lisää luotettavuutta määrittämällä ja valvomalla palvelujen varmuuskopiointia Azuressa.

Cloud Solution –tilat nähdään yhdellä silmäyksellä

Kokonaisvaltainen ratkaisujen seuranta

Valvonta ja hälytysreaktiot

Pyydä käsittelyä SLA-sopimusten määrittämässä ajassa

Täysin hallittu Azure-alusta halutun arkkitehtuurin mukaan

24/7 tuki erittäin kriittisille hälytyksille ja tapahtumille

KAIKKI VOITTAVAT

Jos olet jo hallittu palveluntarjoaja tai ISV, ALSOn asiantuntemus voi auttaa sinua skaalaamaan liiketoimintaasi, koska voit kohdistaa resurssisi tehokkaammin. Uusia palveluntarjoajia tuemme tarjoamalla osaamista, joita sinulla ei ehkä vielä ole tiimissäsi, ja ISV:tä tuemme kattamalla operatiiviset tehtävät. Molemmissa tilanteissa me hoidamme palvelun, sinä myynnin ja tilinhallinnan. Win-win!

Pyydä yhteydenottoa

ALSO Cloud Markkinapaikka

Etkö ole vielä rekisteröitynyt ALSO Cloud Markkinapaikkaan? Nyt on oikea aika. Rekisteröityminen on ilmaista ja antaa sinulle pääsyn valtavaan valikoimaan Microsoftin ja muiden toimittajien tuotteita.

Tärkeimmät edut tiivistetysti

White label -mahdollisuudet

Digitaalinen myynti

Liiketoimintatiedot

Helppo laskutus

Tilaus- ja toimituspalvelut

24/7 tuki

Automaattiset asiakaspäivitykset