1. takaisin

HPE Greenlake for Block Storage- palvelu

Helppoa ja joustavaa tiedon hallintaa

Lue lisää

Block tallennusta palveluna yrityksille

Hyödynnä kaikki pilvipohjaisen, helposti provisioidun tallennustilan joustavuus, joka toimii asiakkaasi datakeskuksessa HPEn tallennusjärjestelmässä.

Itsepalvelua, ketteryyttä

Välitön, hinnoittelu tarvittavien ominaisuuksien mukaan ja nopea tilaus itsepalveluna ilman järjestelmätason asiantuntemusta. Asiakkaidesi IT-tiimi voi tarkistaa tarjouspyynnöt ja vapauttaa aikaansa muihin tehtäviin.

Älä tingi sovelluksen nopeudesta

Auta asiakkaita saavuttamaan halutut SLA-vaatimukset 100 % käytettävyyden takaavilla, liiketoimintakriittisillä ja yleiskäyttöisillä tallennusjärjestelmillä – korkeimmalla käytettävyydellä ja huippunopealla suorituskyvyllä.

Kuinka HPE Greenlake for Block Storage toimii käytännössä?

Uudista datan hallintaan liittyvät toiminnot itsepalvelupilvikokemuksella, jonka asiakkaasi voivat ottaa käyttöön IT-organisaatioissaan.

Valitse työkuormillesi tarvitsemasi palvelutasot - HPE toimittaa ne

Valitse työkuormien edellyttämä SLA, kapasiteetti, pääsyoikeudet, suojauskäytännöt ja prioriteetti (palvelutasot). Taustalla oleva infrastruktuuri muuttuu näkymättömäksi, ja tiedon tallentamisen toiminnot muuttuvat hallittavaksi sovellukseksi, ei infrastruktuurikeskeiseksi.

Sano hyvästit taistelulle tekoälypohjaisen palvelun kanssa

Muuta tallennustilan hallintatapaa ajamalla itsenäisiä toimintoja HPE:n avulla ja varmistamalla, että sovelluksesi ovat aina päällä ja nopeasti.

Kuluta ja käytä palveluna

Joustava käyttö palveluna - voit välttää tallennustilan yli- ja alivarausongelmat, budjettirajoitukset ja monimutkaiset ja pitkäkestoiset hankintaprosessit.

Työskenteletkö tallennusprojektien parissa asiakkaittesi kanssa?

Keskustele tiimimme jäsenen kanssa

Kyllä, haluan tietää lisää!