ALSO MIGRATION ASSESSMENT

Azure CSP:n suunnanmuuttaja

ILMAINEN ALSO
MIGRATION ASSESSMENT

Siirtämällä asiakkaat Azure Cloud Solution Provider –ohjelmaan, voit tarjota lisätuotteiden ekosysteemin ja lisätä merkittävästi lisäarvoa.

Pyydä yhteydenottoa

PALVELU

ALSO Migration Assessment auttaa jälleenmyyjiä ja asiakkaita siirtämään olemassa olevat Azuren non-Cloud Solution Provider resurssit ja -tilaukset CSP-tilauksiksi. Näin voit hyödyntää uuden Microsoft-suhteen täyden potentiaalin.

VAIHE 1

Arviointi ja suunnittelu antaa tietoja nykyisestä infrastruktuurista ja valmiudesta siirtyä CSP-tilaukseen sekä vaiheista, jotka on suoritettava, jotta siirto onnistuisi.

VAIHE 2

Siirtymisen tuki ja siirron jälkeinen seurantavaihe on tarkoitettu tukemaan asiakasta kohteen Azure-asetusten luomisessa siten, että tuettuja resursseja voidaan siirtää ja ei-tuettujen resurssien kiertotavat voidaan tunnistaa

KOHDEMARKKINAT

ALSO Migration Assessment on tarkoitettu kumppaneille ja heidän asiakkailleen, jotka haluavat siirtää minkä tahansa muun tilauksen CSP-tilaukseksi hyödyntääkseen CSP-ohjelman hinnoittelumallia.

Pyydä yhteydenottoa

EDUT JÄLLEENMYYJÄLLE
JA ASIAKKAALLE

Jälleenmyyjät voivat tarjota laadukasta ammattitaitoista palvelua asiakkaalle rakentaakseen pohjan pitkäaikaiselle suhteelle.

Asiakkaat voivat tilata asiantuntevan tukipalvelun tilauksien väliseen siirtymiseen. Palvelu pohjautuu Microsoftin parhaisiin toimintatapoihin ja kokeneiden konsulttien apuun.

Rekisteröidy ALSO Cloud Markkinapaikkaand

ALSO Cloud Markkinapaikka

Etkö ole vielä rekisteröitynyt ALSO Cloud Markkinapaikkaan? Nyt on oikea aika. Rekisteröityminen on ilmaista ja antaa sinulle pääsyn valtavaan valikoimaan Microsoftin ja muiden toimittajien tuotteita.

Tärkeimmät edut tiivistetysti

White label -mahdollisuudet

Digitaalinen myynti

Liiketoimintatiedot

Helppo laskutus

Tilaus- ja toimituspalvelut

24/7 tuki

Automaattiset asiakaspäivitykset