Muuta myyntisaavutukset rahaksi Engage & Grow’lla

Kerää BonusPoint-pisteitä jokaisesta myymästäsi tuotteesta ja muuta ne rahaksi käyttämällä HPE Engage & Grow -kannustinjärjestelmää


Rekisteröidy

Koe luokkansa paras kannustinjärjestelmä

HPE Engage & Grow on kumppanikannustinohjelma, joka palkitsee kumppanimyyntiedustajat koko HPE-portfolion myynnistä ja tärkeiden ratkaisujen toimittamisesta asiakkaille.

Myyntisaavutuksista palkitsemisen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin tuote-, ratkaisu- ja ohjelmakoulutuksiin. Osallistujille järjestetään myös säännöllisiä kilpailuja ja arvontoja.

HPE-tuotteita myymällä ja koulutuksiin osallistumalla ansaitset BonusPoint-pisteitä, joista jokaisen pisteen arvo on 1€. Heti kun HPE Engage & Grow -vuosineljännes on ohi, BonusPoint-pisteet siirretään joko tiimin tai yksittäisten myyntiedustajien luottokorteille.

1. Rekisteröidy ja kutsu työtovereita

Toimitusjohtajasi tai hänen valitsemansa edustaja voi rekisteröityä ja hyväksyä ehdot. Järjestelmänvalvojaksi hyväksymisen jälkeen he voivat lähettää kutsuja tiimille.

2. Suorita kysely ja tilaa kortit

Jokainen osallistuja tekee 10-15 minuutin kyselyn, joka löytyy portaalista. Prepaid-luottokortit voidaan tilata jokaiselle osallistujalle tai yksi yhteinen kortti koko tiimille.

3. Kerää BonusPoint-pisteitä

Ansaitse BonusPoint-pisteitä myymällä HPE-tuotteita ja osallistumalla tuotekoulutukseen.

Varmista, että saat myös HPE Engage & Grow’n uutiskirjeen.

4. Ansaitse rahaa

Muuta BonusPoint-pisteesi rahaksi jokaisen kannustinjakson jälkeen.

Lunasta ne 30 päivän sisällä saadaksesi maksusi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Liity Engage & Grow

Rekisteröidy