Uuden sukupolven Surface Headphones -vastamelukuulokkeet

Surface Headphones 2 on suunniteltu koko työpäivän kestävää mukavaa käyttöä varten. Erinomainen äänenlaatu ja pidempi käyttöaika. Ääni-, kosketus- ja sormenpääohjaus sekä 13-tasoinen aktiivinen vastamelutoiminto (ANC).

Vaimenna häiriötekijät

Pysy keskittyneenä 13-tasoisen aktiivisen melunvaimennuksen avulla (ANC).

Akku kestää koko työpäivän

Täyteen ladatut Surface Headphones 2 -kuulokkeet mahdollistavat jopa 18,5 tuntia musiikin kuuntelua tai jopa 15 tuntia äänipuheluita.

Kristallinkirkas Omnisonic-ääni

Uppoudu musiikkiin tai puheluihin uskomattoman Omnisonic-äänen avulla.

Kaksoismikrofonit puheluiden erinomaisen laadun varmistamiseksi

Äänesi kuuluu puhelussa laadukkaasti kehittyneiden suuntaavien kaksoismikrofonien ansiosta.

Suunniteltu mukavaksi ja hallittavaksi

Voit käyttää Surface Headphones 2 –kuulokkeita koko päivän pehmeiden ja mukavien korvapehmusteiden ansiosta.  Voit käyttää kosketusta, napautusta tai ääntä musiikkikappaleiden ohittamiseen, puheluihin vastaamiseen, niiden lopettamiseen. Kun otat Surface Headphones 2 -kuulokkeet pois päästä, musiikin toisto keskeytyy. Musiikki jatkuu, kun laitat kuulokkeet takaisin päähän.

Paranna tuottavuutta

Voit äänikomentojen avulla toistaa musiikkia, soittaa puheluita ja saada vastauksia kysymyksiin esimerkiksi digitaalisen avustajan avulla. Voit myös sanella Wordissa, Outlookissa ja muissa Microsoft 365 -ohjelmistoissa.

Ohjelmat ja hinnoittelu

Lue lisää Surface Headphones 2 -ohjelmista ja -hinnoista.

Näytä ohjelmat ja hinnat

Onko sinulla kysyttävää Surfacesta?

Ota yhteyttä paikalliseen ALSO-asiantuntijaan, niin saat vastauksia Microsoft Surface -tuotteista, palveluista ja hinnoittelusta.