Tervetuloa Intelille®

INTEL® NOPEA KÄYTTÖ. SUURI KAPASITEETTI.

Lisätehoa tietokoneeseen

Tämä edistyksellinen tekniikka nopeuttaa älykkäällä tavalla 7. sukupolven Intel® Core™ -suorittimilla varustettuja järjestelmiä ja tuo samalla käyttöön edullisen ja korkean massamuistikapasiteetin. Tekniikan avulla saat käyttöösi nopeasti reagoivan tietokoneen, joka käynnistyy ja käynnistää sovellukset nopeasti, tarjoaa erinomaisen pelikokemuksen ja mahdollistaa Internetin selaamisen nopeasti.

Älykäs järjestelmäkiihdytys

Moderni tekniikka optimoi tietokoneen reaktionopeuden niin järjestelmän kuin sovellusten käynnistämisen yhteydessä. Intel® Optane™ -muisti toimii älykkäänä järjestelmäkiihdyttimenä, joka sopeutuu tapaasi käyttää tietokonetta. Kaikki toiminnot toteutetaan nopeasti, sujuvasti ja yksinkertaisesti. Älykäs ohjelmisto oppii tietokoneen tyypilliset käyttötavat automaattisesti ja pystyy siksi nopeuttamaan usein toistuvien tehtävien toteuttamista ja optimoimaan tietokoneen käyttöä yksilöllisesti.

Enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa

Intel® Optane™ -muisti lisää tietokoneen reaktionopeutta merkittävästi: pääset nopeasti alkuun, löydät tiedostot käden käänteessä ja voit tallentaa suuria tiedostoja käytännössä katsoen viiveittä.

Kiihdytetty massamuisti

Suurikapasiteettinen Intel® Optane™ -muisti nopeuttaa tietokoneen käyttöä ja tarjoaa edullisen, suuren tallennuskapasiteetin.

Helppo asennus

Laitteiston hankinta

Hanki Intel® Optane™ -muistimoduuli ja Intel® Optane™ -muistin kanssa yhteensopiva emolevy.

Muistin käyttöönotto

Kiinnitä muistimoduuli emolevyyn ja käynnistä järjestelmä uudelleen.

Ohjelmiston asennus

Lataa ohjain ja asenna se järjestelmään.