Myytinmurtajat 

Apple myytit

Totta vai tarua? Aika ajoin kuulemme erilaisia myyttejä Apple tuotteista. Myytinmurtajat sivusto on rakennettu oikomaan ja rikkomaan näitä myyttejä. Päivitämme sivustoa ja myyttejä säännöllisesti.
Lue alta millaisia myyttejä Apple asiantuntijamme haluaisivat etenkin oikoa.

APPLE ON KALLIS

Auta asiakkaitasi näkemään hintalappua pidemmälle. Tämän jälkeen Macista tulee jopa erittäin fiksu ostos. Säästöjä kertyy muun muassa harvemmista tukipyynnöistä, vähäisemmistä ohjelmistohankintojen tarpeesta, ilmaisista ohjelmistopäivityksistä ja suuremmasta jäännösarvosta.

JÄÄNNÖSARVO

Taloudellisesti katsottuna PC:n jäännösarvo kolmen vuoden jälkeen on vain noin 10 prosenttia, kun vastaava luku on Applella vähintään 25 prosenttia. Jos asiakkaasi ottaa jäännösarvion huomioon ostaessaan, Mac on useimmissa tapauksissa jopa halvempi kuin PC.

KÄYTTÖÖNOTTO

Macin käyttöönotto on todella helppoa. Ota kone paketista, kytke kone päälle, napsauta muutaman kerran ja olet valmis. Laitteiden vaivaton käyttöönotto onnistuu mistä tahansa, ja mobiililaitteiden hallinnalla voi hallita kaikenkokoisia Mac-ratkaisuja. Apple laitteiden ansiosta IT-tiimien on helppo ylläpitää laitteita, hallita niiden määrityksiä, jakaa appeja ja sisältöä sekä suojata yritystietoja.

AIKA ON RAHAA

Mutta todelliset säästöt ovat pääasiassa IT-osastojen tuen ajansäästöjä. Windows-käyttäjät näyttävät koputtavan keskimäärin kuusi kertaa vuodessa tukiongelmiin, Mac-käyttäjät vain kahdesti. Lisäksi Macin ongelmat näyttävät ratkeavan nopeammin ja helpommin. Isot ongelmat Macin kanssa ovat poikkeuksellisia!

MAC TOIMII MYÖS ILMAN IT-OSASTOA

Mac on intuitiivinen käyttää ja helppo hallita. Selkeä käyttöönotto ja Applen siirtymisapuri auttavat saamaan Macin nopeasti käyttövalmiiksi. Eikä sen luotettava laitteisto jätä pulaan, joten se sopii täydellisesti myös sellaisille yrityksille, joilla ei ole omaa IT‑tukea.

MAC JA MICROSOFT EIVÄT TOIMI KESKENÄÄN?

Applen laitteet ja Microsoft-sovellukset toimivat saumattomasti keskenään.

Kaikki tarvitsemasi yritysapit Microsoft 365:stä ja Google Workspacesta SAP:iin ja Dropboxiin toimivat loistavasti Macissa. Applen sirun ansiosta Macissa toimivat nyt myös suositut työkäyttöön tarkoitetut iPhone‑ ja iPad apit.

Ja… tiesitkö, että esimerkiksi Microsoft Word tukee Apple penciliä ja sitä voi käyttää myös iPadissa?