Surface Go 8 for Business

Ostamalla Surface Pro 8 for Businessin saat huipputason suorituskykyä


Kannettava tietokone, tuki, tabletti – mitä muuta voisit tietokoneelta haluta? Muunneltavuutensa ansiosta Surface Pro 8 integroituu helposti mihin tahansa työskentelytapaan. Suorituskykynsä puolesta tämä laite on ensimmäinen Intel® Evo™ -alustalle rakennettu Surface Pro, ja se erottuu joukosta 11. sukupolven neliytimisen suorittimensa ansiosta. Sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten Slim Pen -lataus tai Microsoft Surface -tietoturva täydentävät tämän Surface-helmen.

Ominaisuuksia parhaan mahdollisen joustavuuden saavuttamiseksi

Tehokkain Pro

11. sukupolven Intel® Core™ -suorittimet ja niiden sisäänrakennettu aktiivinen jäähdytys takaavat kasvaneen tehon vaativimmissakin tehtävissä.

Nopeat Thunderbolt™ 4 -yhteydet

Luo huippuluokan tuottavuuteen yltävä kokoonpanosi käyttämällä useaa 4K-näyttöä – voit siirtää suuria tiedostoja nopeammin ulkoisen kiintolevyn avulla tai saada käyttöösi enemmän tehoa ulkoisen grafiikkasuorittimen avulla.

Kynä valmiina

Surface Slim Pen 2 for Businessin langaton lataus ja suojattu tallennuspaikka Surface Pro Signature Keyboard for Businessissa tarkoittavat, että se on aina käyttövalmiina, kun tarvitset sitä.

Pysy yhteydessä 4G LTE Advancedin avulla (mallit erikseen valittavissa)

Sisäänrakennettujen eSIM- tai Nano SIM -vaihtoehtojen ansiosta voit antaa tiimillesi turvallisen ja vakaan yhteyden missä ja milloin tahansa.

13 tuuman PixelSense™-kosketusnäyttö reunasta reunaan

Yksittäin kalibroitu korkearesoluutioinen kosketusnäyttö, jonka virkistystaajuus on jopa 120 Hz, on tähän mennessä edistyksellisin Pro-näyttö.

Akku kestää jopa 16 tuntia

Jopa 16 tuntia kestävän akun ja nopean lataamisen ansiosta voit pysyä yhteydessä koko päivän.

Tarvitsetko tukea päätöksentekoon?

Tietoja Microsoft Surface -sarjan tuotteista, palveluista tai hinnoista saat paikalliselta ALSO-asiantuntijalta.