1. takaisin

ALSO CLOUD MARKKINAPAIKKA

Pilvipalveluiden ja lisäarvopalveluiden markkinapaikka

ALSO Cloud on paljon muutakin kuin automaattista pilvipalveluiden toimittamista. Se on markkinoiden kattavin verkkopohjainen työkalu pilvipalveluiden myymiseen, tukipalveluihin, raportointiin ja omatoimiseen hallintaan.

ALSO Cloud Markkinapaikka

Pilvi Toimittajat
ALSO Cloud Markkinapaikka tarjoaa ALSO Cloudin palveluntarjoajille nopean ja helpon tavan tarjota omaa palveluaan tuhansille jälleenmyyjille ja heidän asiakkailleen. Yhdessä ALSOn ammattilaisten kanssa voivat palveluntarjoajat myös optimoida palveluidensa jakelun.

Itsenäiset pilvisovelluskehittäjät (ISV)
Pilvi-ISV:t ympäri maailmaa, joilla on kuukausiveloitteinen liiketoimintamalli, voivat hakea ALSO Cloud Markkinapaikkaan. Markkina vertikaaliratkaisuille ja paikalliselle ohjelmistolle kasvaa nopeasti. ALSO Cloud Markkinpaikka tuo yhdistää pilvi-ISV:t tuhansien eurooppalaisten jälleenmyyjien ja heidän loppuasiakkaidensa kanssa.

ALSO Cloud Markkinapaikka
ALSO Cloud Markkinapaikan avulla pilvipalveluntarjoajat, pilvi-ISV:t ja kanavakumppanit yhdistävät, integroivat, räätälöivät ja hallinnoivat erilaisia pilvipalveluita heidän personoiduissa pilvimarkkinapaikoissaan. ALSO Cloud Platform automatisoi pilvipalveluiden elinkaaren myynnistä laskutukseen ja helpottaa ja mahdollistaa halutuille asiakassegmenteille tarjottavien hybriditarjoamien sekä lisäarvopalveluiden tuottamisen.

Kanavakumppanit
Kumppanit voivat käyttää ALSO Cloud Markkinapaikka yhdistelläkseen, myydäkseen ja hallinnoidakseen pilvipalveluita heidän paikallisesta ALSO Cloud Markkinapaikasta ja yhdistellä niihin heidän omia tuotetarjoamia ja lisäarvopalveluita luoden uniikin hybriditarjoaman, joka parhaiten sopii heidän markkinaansa.

Asiakkaat
Käyttävät tarjoamia, joita ALSOn kanavakumppanit ovat heille luoneet.

Käyttäjät
Käyttävät pilvipalveluita, joita työnantaja on heille hankkinut.

Miksi ALSO Cloud Markkinapaikka on oikea ratkaisu sinulle?

Edut kanavakumppaneille

  • Laaja valikoima pilvipalveluita. Hanki pääsy useisiin korkealaatuisiin pilvipalveluihin usealta eri pilvitoimittajalta ja pilvi:ISV:ltä.
  • Yhden pysähdyksen ostospaikka. Yhdistele, myy ja hallinnoi ainutlaatuista sekoitusta erilaisia palveluita erilaisista kategorioista, joilla on todistettu kysyntä markkinoilla.
  • Lisäarvopalvelut. Hyödynnä ALSOn tarjoamia lisäarvopalveluita kuten finanssi- ja markkinointipalveluita tukemaan nopeata ja helppoa pilviliiketoimminnan aloittamista.
  • Paikallisuus. Nauti paikallisen markkinapaikan palveluista paikallisella kielellä, valuutalla, tukipalveluilla sekä hyödynnä ALSOn paikallisen myyntitiimin osaaminen.

Edut Pilvitoimittajille ja Pilvi-ISV:ille

  • Nopea tie ansaintaan. Pilvitoimittajat ja pilvi-ISV:t kasvattavat liikevaihtoaan saavuttamalla nopeasti ja helposti tuhansia paikallisia kanavakumppaneita ja heidän asiakkaitaan.
  • Nopea tie markkinaan. Lanseeraa palvelusi nopeasti ALSO Cloud Markkinapaikkaan ja keskity markkinaan lähtöön ja luo eniten lisäarvoa.
  • Vähennä kuluja. Käytä ALSOn palveluportfoliota ja ALSOn ammattilaispalveluita optimoimaan ja hallinnoimaan omia palveluitasi.
  • Kasvata lisäarvoa. Hyödynnä kasvavsa kysyntä pilvipalveluille ja kasva luotetuksi pilvitoimittajaksi tai pilvi ISVksi vertikaali- ja integroitujen ratkaisutarjoamant kautta.

Yhteystiedot

ALSO Cloud Marketplace

sales.fi@also.cloud
http://www.alsocloud.fi

Social Media: