1. takaisin

Me olemme ALSO

ALSO on kasvanut vuosien varrella ICT-tukkuliikkeestä ja laatikon liikuttajasta ratkaisutaloksi. Tarjoamme kumppaneille ja asiakkaille erittäin kattavan kirjon tuotteita, palveluita ja ratkaisuja yhden talon alta. Puhumme tästä kokonaisuudesta nimellä ALSOn Markkinapaikka.

Tavoitteemme on olla kulttuuriltamme yhä asiakaskeskeisempi, myynnillisempi, johtamistyyliltämme valmentava, sekä brutaalin avoin. Lisäksi panostamme jatkuvasti enemmän henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen.

ALSOn Strategian kolme kulmakiveä

KOKONAINEN ALSOLAINEN on henkilöstöstrategiamme. KOKONAISEN ALSOLAISEN alla uudistamme organisaation johtamista valmentavaan suuntaan ja lisäämme yhteistyötä läpinäkyvän OKR-frameworkin (Objectives & Key results) kautta. Kutsumme tätä johtamis- ja tavoitestruktuuriamme nimellä ALSO WAY. Lisäksi KOKONAISEN ALSOLAISEN alla mahdollistamme henkilöstön hyvinvointia ja tuomme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Sisäistä viestintäämme rakennamme jatkuvasti läpinäkyvämmäksi ja dialogimaisemmaksi.

Kannattava kiihdytys sisältää yrityksessämme käynnissä olevia hankkeita kuten Euroopan tehokkain varasto, AI ja robotiikka, sekä muita kannattavuutta parantavia ja toimintaa tehostavia kokonaisuuksia.

Myynti 2.0 uudistaa koko organisaatiota myynnillisemmäksi ja asiakaskeskeisemmäksi. Asiakkaan tulee saada parhaat kokonaisvaltaiset ratkaisut valikoimastamme, huolimatta siitä kenen kanssa hän yrityksessämme asioi. Joskus ratkaisu on tuote suoraan varaston hyllyltä, joskus taas palvelukokonaisuus ratkomaan kattavampaa haastetta. Myynti 2.0 luo prosessit sujuvan työskentelyn pohjaksi.

ALSO on osa kansainvälistä ALSO Groupia, jolla on toimipisteet 23 Euroopan maassa. Sen liikevaihto on noin 9,2 miljardia euroa ja sillä on noin 4 000 työntekijää. Konserni on listattu Sveitsissä.

Miksi ALSO?

Me haemme ihmisiä, jotka haluavat olla mukana rakentamassa ALSOsta kokonaan uudenlaista yritystä alamme suunnannäyttäjänä. Ihmisiä jotka ajattelevat asiakaslähtöisesti ja myynnillisesti, ja ovat toiminnassaan avoimia joukkuepelaajia. Meillä saa kantaa vastuuta ja johtaa omaa työtään.

ALSO on kova peluri tukku-, pilvi- ja logistiikkapalveluissa sekä kasvava kumppani IoT:n ja rajalaskennan liiketoiminnoissa. Tästä syystä meitä kiinnostavat ihmiset, jotka osaavat asioita varastonhallinnasta koodaamiseen. Kunhan asenne on asiakaskeskeinen ja myynnillinen. Jos sinä olet tällainen osaaja, niin lähetä avoin hakemus

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme niihin mielellämme: human-resources-fi@also.com