KUN TAKUU EI RIITÄ

PointNext varmistaa, että asiakkaasi saavat tarvitsemansa tuen sen sijaan, että he olisivat vain takuunsa varassa. Tarjolla on kolme eri palvelutasoa, jotka sopivat asiakkaidesi erilaisiin liiketoimintoihin ja budjetteihin. Niiden avulla voit antaa asiakkaillesi vapauden keskittyä ydinosaamiseensa ja voit tarjota heille uusia tukipalveluja tai yhdistää niitä omiisi.

HPE Pointnext Tech Care

Tämä on tuotekohtaisten tukipalvelujen sarja, joka auttaa pitämään asiakkaidesi IT-infrastruktuurin optimoituna ja yhdistettynä. PointNext Tech Careen sisältyy HPE Infosite – automatisoitu tekoälypohjainen SysAdmin, joka varmistaa puolestasi, että asiakkaasi HPE-tuotteet saavat ohjelmakorjaukset ja päivitykset ja pysyvät optimoituina. Tech Caren tukena ovat myös tuoteasiantuntijat, jotka voivat antaa yleistä tukea ja opastusta. Siinä on lisäksi:

  • Tapausten kirjaaminen verkossa, puhelimitse ja automatisoidusti
  • Osien vaihto etäopastuksen avulla
  • Tuotekohtainen tuki PointNext-tuoteasiantuntijoilta

HPE Pointnext Complete Care

Complete Caren avulla voit tarjota asiakkaillesi erillisen HPE PointNext -tiimin, joka voi valvoa, hallita ja ylläpitää asiakkaidesi koko palvelin-, tallennus- ja verkkoympäristöä, kolmansien osapuolten tuotteet mukaan lukien. PointNext Complete Caren avulla saat aikaan tukipalvelut, jotka toimivat sinulle ja asiakkaillesi. Säilytä oma tuki- ja palvelutarjontasi tai yhdistele PointNext-palveluita. Valinta on sinun.

Complete Caren ominaisuudet:

  • Henkilökohtainen tuki
  • Parannettu tapausten hallinta
  • Yhdet HPE-tukipuitteet useille palvelinkeskuksille ja toimipaikoille

HPE PointNext Lifecycle Services

HPE PointNext Lifecycle Servicesin avulla voit auttaa asiakkaitasi päivittämään infrastruktuurinsa, kun heidän liiketoimintansa kasvaa. Voit tarjota heille yksinkertaisen tavan päivittää ja uudistaa laitteita ja auttaa heitä saamaan kestävästi lisäarvoa käytöstä poistettavasta omaisuudesta HPE:n takaisinosto- ja kierrätysohjelmien avulla. Lifecycle Servicesin ominaisuudet:

  • Uusien ratkaisujen ja laitepäivityspolkujen suunnittelu
  • Siirtymisen hallinta
  • Vanhojen laitteiden käytöstä poisto, siivoaminen ja kierrätys

Mitä PointNext voi tarjota sinulle – ja asiakkaillesi?

Tarjoamalla PointNext Tech Carea asiakkaillesi ansaitset Engage & Grow -pisteitä .


Yhdistämällä Complete Care Starter Packin kuhunkin tuotteeseen myyntipisteessä ansaitset 1 000 pistettä. Yhdistämällä kuhunkin lisäämääsi palveluun ja lisävalintaan Service Creditsejä, Nimble Migrationin tai pidennetyt sopimusehdot ansaitset Engage & Grow -pisteitä.


Complete Caren ja Lifecycle Servicesin lisävalinnoista ja hinnoittelusta voit keskustella paikallisen ALSO-edustajan kanssa.

HPE PointNext

Auta asiakkaitasi suojaamaan sijoituksensa muutenkin kuin pelkällä takuulla. Tarjoa heille tuki, joka on heidän käytettävissään missä ja milloin ikinä he sitä tarvitsevatkaan, yksittäisistä tallennusjärjestelmistä multisite-palvelinkeskuksiin.

HPE PointNextin avulla voit auttaa asiakkaita:

välttämään
seisokkiajat

optimoimaan olemassa olevat järjestelmät

saamaan laitepäivityksiä koskevia neuvoja

saamaan parhaan hyödyn sijoituksistaan