Esittelyssä HPE Data Services Cloud Console

Ketteryyttä tietojen hallinnan työkaluihin, prosesseihin ja työnkulkuihin


Katso lisätietoja

Tietojen hallinnan ja tallennuksen tulevaisuus

Data Services Cloud Consolen avulla asiakkaan tiedontallennusportfoliota on helppo hallita yhden pilvihallintakonsolin kautta. Tietoja voidaan käyttää ja hallita riippumatta siitä, onko ne tallennettu verkon reunaan vai pilveen. Esteet voidaan poistaa ja asiakkaan tiedot tuoda saataville missä ikinä he niitä tarvitsevatkaan.

Helppo käyttää

Yksi verkossa käytettävä pilvimäinen kokemus, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen kaikkien tallennuslaitteiden kanssa verkon reunasta pilveen.

Hallittavissa mistä tahansa

Tallennuslaitteita voidaan määrittää ja valmistella mistä päin maailmaa tahansa internet-yhteyden avulla.

Nopeampaa innovaatiota

Ohjelmointirajapintojen avulla yleisiä prosesseja voidaan automatisoida, ja tarkoitukseen perustuvan valmistelun avulla tallennustilan määrityksestä tulee helppoa.

Datainfrastruktuurin hallinta on monimutkaista

Kun tallennusjärjestelmät edellyttävät erillisiä liittymiä, määrityksiä ja päivityspolkuja, määrittäminen ja hallinta vievät aikaa ja energiaa. HPE Data Services and Cloud Console yksinkertaistaa infrastruktuuria tarvittavassa laajuudessa, joten satojen tallennusjärjestelmien hallinta on yhtä helppoa kuin yhden hallinta.

Saumatonta tiedonsiirtoa reunasta pilveen

Tallennettua tietoa voidaan liikuttaa paikan päällä ja pilvialustojen välillä ilman tiedonsiirto- tai lukitusmaksuja tai lähtevän liikenteen maksuja.

Käyttöönotto muutamassa minuutissa

Uusi datainfrastruktuuri voidaan ottaa nopeasti käyttöön hyödyntämällä järjestelmien automaattista etsintää ja aktivointia. Kun tallennusjärjestelmän kaapelit kytketään ja järjestelmä käynnistetään, Data Services Cloud Console tunnistaa uuden tallennusjärjestelmän ja tekee loput.

Päivityksiä häiriöittä

Laiteohjelmisto voidaan päivittää koko datainfrastruktuurin laajuisesti käden käänteessä. Ohjelmistopäivitykset toimitetaan pilvestä häiritsemättömästi, automatisoidusti ja käytäntöpohjaisesti.

Tarkoitukseen perustuva valmistelu

Tallennustilaa voidaan osoittaa kenelle tahansa ja missä tahansa taustalla olevasta laitteistosta riippumatta, ja se perustuu loppukäyttäjän työmäärään. Tallennustila määritetään automaattisesti valmiiden tai mukautettujen mallien avulla, ja siihen tarvitaan vain muutama napsautus.

HPE Data Services Cloud Console on saatavana tällä hetkellä vain tilattavana lisäosana HPE Alletra -tuotteisiin. Nämä All-in-one -paketit on suunniteltu pankki- ja biotiedeorganisaatioille ja muille asiakkaille, jotka tarvitsevat huippuluokan tuotteita tiedontallennukseen.

HPE Data Services and Cloud Console on tällä hetkellä saatavana seuraaviin tuotteisiin:

Alletra 6000

Alletra 9000

Ota yhteyttä tiimiimme, niin kerromme lisää siitä, miten Alletra-tuotteet voivat hyödyttää asiakkaitasi.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme

Käytä vähemmän aikaa tallennustilan hallintaan ja enemmän aikaa liiketoiminnan tavoitteiden edistämiseen

HPE Data Services Cloud Console luo hallittujen palvelujen tarjoajille erinomaisen mahdollisuuden tarjota tallennuspalveluita helposti asiakkaidensa puolesta yhden pilvimäisen portaalin kautta.

Aikaa ja rahaa säästyy

Tallennusjärjestelmiä voidaan hallita helposti asiakkaiden puolesta yhdestä pilvihallintakonsolista käsin. Laitteistohallintaan kuluu vähemmän aikaa, joten sitä jää enemmän myyntiin ja palvelujen tarjoamiseen.

Tuottoa palveluista

Tarjoamalla kaiken kattavan tietojen tallennuksen ja hallinnan ratkaisun voit tarjota asiakkaillesi lisäpalveluja. HPE Data Services Cloud Console on keskitetty paikka tietojen elinkaaren hallintaan useassa tietojen tallennuksen paikassa.

Avaa asiakkaan tiedot uusilla palveluilla

Universaalin API:n ja yhden päätepisteen ansiosta infrastruktuuri voidaan järjestää koodiksi ja rakentaa omia mukautettuja datasovelluksia ja -palveluita asiakkaille tarjottavaksi.

Näe Data Services Cloud Console toiminnassa.

Katso tämä lyhyt 5 minuutin yleiskatsaus siitä, miten Data Services Cloud Console tekee tiedonhallinnasta sekä yksinkertaista että tehokasta.

Tietojen tallennuksen ja hallinnan tavat muuttuvat lopullisesti

Keskustele tiimimme kanssa, niin saat tietää, miten sinä ja asiakkaasi voitte hyötyä HPE Data Services Cloud Consolesta.

Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyden

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö