Teams for education

Opiskelijoiden tukeminen Teamsin avulla

Microsoft Teams for Education on tehokas yhteistyöympäristö, joka on suunniteltu auttamaan opettajia ja opiskelijoita työskentelemään yhdessä tehokkaasti riippumatta siitä, ovatko he samassa luokkahuoneessa vai paikalla etänä. Teams for Education sisältää laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla on helppo pitää yhteyttä opiskelijoihin, hallita kurssitehtäviä ja tehdä yhteistyötä muiden opettajien kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Yhteistyö luokkahuoneessa

Teams for Education tarjoaa virtuaalisen luokkahuoneen, jossa opiskelijat ja opettajat voivat tehdä yhteistyötä reaaliajassa. Tämä sisältää ominaisuuksia kuten ryhmäkeskustelun, tiedostojen jakamisen ja videoneuvottelut, kaikki turvallisella ja helppokäyttöisellä alustalla. 

Tehtävien hallinta

Opettajat voivat luoda ja jakaa tehtäviä opiskelijoille, kerätä valmiita töitä ja antaa palautetta Teamsissa. Tämä yksinkertaistaa tehtäväprosessia ja helpottaa opiskelijoiden edistymisen seurantaa.

Mukautettava oppimiskokemus

Teams for Education voidaan mukauttaa kunkin luokkahuoneen yksilöllisiin tarpeisiin. Se voidaan muun muassa integroida muihin koulutusohjelmistoihin, sillä voidaan luoda mukautettujen välilehtiä ja sovelluksia sekä se on mahdollista integroida suosittuihin oppimisen hallintajärjestelmiin, kuten Moodleen.

Vertaile palvelupaketteja

Teams for Education

Microsoft 365 A5

Tee yhteistyötä jopa 300 henkilön kanssa

Kehittyneet suojausominaisuudet, kuten uhkien torjunta ja tietojen suojaus

Virtuaalikokoukset ja videopuhelut

Puhelinneuvottelu jopa 250 henkilölle

Turvallinen ja järjestelmällinen tiedostojen jakaminen OneDrive for Businessin avulla

Pilvipohjainen sähköpostin isännöinti, jossa on 100 Gt:n postilaatikko ja mukautettava sähköpostiosoite

Luokan muistikirja tuntisuunnitelmien ja tehtävien hallintaan

Edistynyt analytiikka ja raportointi järjestelmänvalvojille

Tehtävät ja kokeet Microsoft Formsin avulla

Laitehallinta ja käytäntöjen täytäntöönpano IT-tiimeille

Integrointi muihin Microsoft-sovelluksiin, kuten Officeen ja SharePointiin

Oppimisen hallintajärjestelmien (LMS) ja opiskelijatietojärjestelmien (SIS) tuki

Kumppanin edut

Tekemällä yhteistyötä Microsoft for Educationin kanssa voit tarjota asiakkaillesi tehokkaita ja joustavia työkaluja, joiden avulla opettajat ja opiskelijat voivat pitää yhteyttä, tehdä yhteistyötä ja oppia tehokkaammin. Voit myös nauttia eksklusiivisista kumppanieduista, kuten:

Pääsy kasvaville markkinoille

Teams for Educationin avulla tavoitat miljoonia opettajia ja opiskelijoita ympäri maailmaa.

Parempi asiakastyytyväisyys

Tarjoamalla Teams for Educationia voit tarjota asiakkaillesi tehokkaan työkalun, joka voi parantaa opiskelijoiden sitoutumista, helpottaa viestintää ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Kilpailuetu

Erottaudu yrityksesi kilpailijoista tarjoamalla Teams for Education -kokonaisratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti koulutusmarkkinoille.