Aruba-verkkoyhteysratkaisut

Tarjoa asiakkaillesi innovatiivisia verkkoliikenneratkaisuja, jotka mahdollistavat edistyneet digitaaliset kokemukset ja parantavat liiketoimintatuloksia.

Uudenlainen lähestymistapa verkkoihin

Aruba-verkkoyhteysratkaisuihin sisältyy joustava valikoima alan johtavia langattomia, langallisia, SD-WAN-, tietoturva- ja hallintaratkaisuja. Näiden ja oleellisten palvelujen avulla asiakkaasi voivat luoda sujuvia, mobiililaiteyhteensopivia digitaalisia kokemuksia.

Aruba-verkkoyhteysratkaisujen tarkoituksena on auttaa asiakkaitasi palvelemaan paremmin käyttäjiään suojatulla, luotettavalla pääsyllä sisäisiin ja pilvipohjaisiin palveluihin, joista he ovat riippuvaisia jokapäiväisessä työssään.

Tarjoa asiakkaillesi heidän kaipaamaansa joustavuutta Aruba-verkkoyhteysratkaisuilla

Optimoitu yrityksille ja pienyrityksille

Aruba-ratkaisut on suunniteltu toimiman ympäristöissä, joissa mobiili-, ääni-, video- ja IoT-yhteydet ovat kriittisen tärkeitä.

Skaalattava arkkitehtuuri

IT-ammattilaiset voivat rakentaa verkkoja, jotka kehittyvät tekniikoiden ja toimintatapojen kehittymisen myötä tarpeen mukaan skaalautuvan infrastruktuurin ansiosta.

Suojatut yhteydet

Yksinkertainen, mukautuva ja automaattinen tietoturvaohjelmisto mahdollistaa kontekstikohtaisen käytäntöjen hallinnan, mikä suojaa käyttäjiä uhilta.

Hyödylliset analyysit ja tiedot

Paikallinen hallinta ja pilviverkkojen hallinta auttavat IT-osastoa optimoimaan käyttäjäkokemuksia, tarjoavat kattavaa hyödyllistä palautetta käyttäjäkokemuksista, asiakkaiden sitoutumisesta ja palveluista.

Kampusten verkkoyhteysratkaisut

Suojattu, IoT- ja mobiiliyhteensopiva – Aruban kampuksille tarkoitettujen verkkoyhteysratkaisujen valikoima luo perustan asiakkaidesi IT-infrastruktuurille tukiasemien, sijaintipalvelujen sekä ohjaimien ja yhdyskäytävien avulla.

Lisätietoja

Konesalien verkkoyhteydet

Suunniteltu kasvua silmällä pitäen – tutustu Aruban kytkinlaitevalikoimaan ja tarjoa asiakkaillesi tehokkaita, tulevaisuutta varten suunniteltuja ratkaisuja.

Lisätietoja

Verkon hallinta

Yksinkertaiset käyttöönotto-, hallinta- ja järjestelytyökalut, joiden avulla asiakkaasi voivat hallita täysin IT-infrastruktuuriaan.

Lisätietoja

Tietoturva

Auta asiakkaitasi ottamaan tilanne haltuun Aruban tietoturvaratkaisujen tarjoamalla kattavalla valikoimalla näkyvyyden ja kontekstin huomioivia käytäntöjä..

Lisätietoja

Forrester nimeää Aruban langattomien yhteyksien edelläkävijäksi

Monipuoliset hallintaliittymät, ihmisten ja resurssien näkyvyys, parannetut sijaintipalvelut ja IoT-yhteydet olivat keskeisiä tekijöitä, kun Aruba nimettiin edelläkävijäksi Forrester New Wave™: Wireless Solutions -raportissa (2019, 3. vuosineljännes).

Aruba sai korkeimman mahdollisen pistemäärän mm. seuraavien kriteerien osalta:

  • langattomien yhteyksien vaihtoehdot
  • langattomat laitteistovaihtoehdot
  • tietoturva.

Lue Forrester New Wave™: Wireless Solutions -raportti

ALSOn tarjoama etu – Aruba-verkkoyhteysratkaisut

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisupohjaisia neuvoja ja ohjeita verkkojen määrittämisestä.Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä Aruba-tuotetiedoista. He voivat jopa tehdä puolestasi paikkatutkimuksia joidenkin kumppaniprojektien yhteydessä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Tuki paikan päällä

Määritysohjeet

Apua hintatarjouksia varten

Kaipaatko apua asiakkaallesi parhaiten sopivien Aruba-verkkoyhteysratkaisujen määrittämisessä?
Soita Simo.

ALSOn kokeneelle Aruba-asiantuntijalle.

Simo Mäkinen

Technical Sales manager Aruba

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen