VDI-tallennustila asiakaskoneiden virtualisointiin

Valjasta virtualisoitujen ympäristöjen koko potentiaali nopeutetuilla VDI-tallennusratkaisuilla.

Parempaa tallennustehoa virtualisoituihin ympäristöihin

Jos asiakkaasi käyttävät virtuaalista työpöytäinfrastruktuuria (Virtual Desktop Infrastructure, VDI) päätelaitteiden hallintaan ja työpaikan liikkuvuuden mahdollistamiseen, heillä voi olla haasteita tallennusjärjestelmien suorituskyvyn optimoinnissa VDI-toteutusten kasvaessa. Useimmissa tapauksissa perinteiset tallennusarkkitehtuurit eivät pysty tukemaan suuria VDI-ratkaisuja.

HPE SimpliVityn kaltaisten VDI-alustojen avulla asiakkaasi voivat nyt saavuttaa juuri oikean tallennusjärjestelmän suorituskyvyn kaiken tasoisissa asiakaslaitteiden virtualisoinneissa. Voit lisätä joustavuutta ottamalla käyttöön ketterän, erittäin varmasti saatavilla olevan tallennustilan virtuaalikoneille ratkaisuissa, jotka skaalautuvat sekä pienyritysten että suurten yritysten tarpeiden mukaan. Asiakkaasi voivat suojata kriittiset työpöytäsovelluksensa ja käyttäjätietonsa tehokkaalla tietojen suojauksella, jota on helppo käyttää ja joka on heti käyttövalmis.

Skaalattava käyttöönotto

Pidä huolta kaikkien asiakkaiden VDI-tallennustarpeista ratkaisuilla, jotka skaalautuvat sekä pienyritysten että suurten yritysten tarpeiden mukaan.

Korkea saatavuus

Saat varmasti saatavilla olevaa tallennustilaa virtuaalikoneiden ja virtuaalityöpöytien työkuormien käsittelyyn samalla palvelun seisokkiaikaa vähentäen.

Suojaa kriittiset tiedot ja sovellukset

Vankat, tehokkaat tietosuoja- ja kaksoiskappaleiden estotoiminnot pitävät asiakkaidesi sovellukset ja tiedot aina optimoituina ja suojattuina.

Tarjoa yksinkertaisuutta

HPE VDI -tallennusratkaisuja on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää. Voit vain aloittaa käytön.

VDI:n tulevaisuus on äärimmäisen yhtenäistetty

Tallennustilan suorituskyky on VDI-ympäristöjen keskeinen haaste. Suuret virtuaalityöpöydän työkuormat, kuten CAD ja 3D, edellyttävät tehokasta IOPS-suorituskykyä. Perinteiset kiintolevytekniikkaan perustuvat arkkitehtuurit eivät pysty käsittelemään niin vaativia prosesseja.

Äärimmäisen yhtenäistetyt HPE-järjestelmät hyödyntävät täysin flash-pohjaisia tai hybriditallennusjärjestelmiä, jotta asiakkaasi voivat nopeuttaa tallennusjärjestelmiensä toimintaa. Edistyneen kaksoiskappaleiden eston ja pakkauksen ansiosta kuhunkin solmuun voidaan sijoittaa enemmän virtuaalikoneita, ja mahdollisuus tallentaa tehokkaasti välimuistiin työpöytäjärjestelmiä, joista on poistettu kaksoiskappaleet, käytännössä estää järjestelmän hidastumisen käynnistys- ja kirjautumisprosessien ruuhka-aikoina.

Äärimmäisen yhtenäistetyt HPE-järjestelmät takaavat paremmat tietosuoja- ja saatavuusominaisuudet sekä älykkään resurssien skaalattavuuden, mitä VDI-ympäristöt tarvitsevat pysyäkseen kasvun mukana. Lisäksi äärimmäisen yhtenäistetyt HPE-järjestelmät mahdollistavat käyttäjien pysyvien työpöytien etävarmuuskopioinnin ja -replikoinnin toissijaiseen sijaintiin tai pilveen, joten vaikka ensisijainen konesali olisi kokonaan pois käytöstä, asiakkaasi voivat jatkaa juuri siitä, mihin viimeksi jäivät.

Konfiguroi täydellinen VDI-tallennusratkaisu

HPE SimpliVity

Kaiken kokoisille yrityksille, jotka haluavat muuntaa infrastruktuuriaan ja tukea paljon kapasiteettia vaativia VDI-ympäristöjään.

Lisätietoja

Nimble Storage dHCI

Suurille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa, keskeytymätöntä suorituskykyä Nimble Storage dHCI tuo joustavuutta ja mahdollistaa tiedonkäsittelyn ja tallennuksen skaalaamisen itsenäisesti. Tämä onnistuu niin ennakoimattoman kasvun yllättäessä kuin myös liiketoimintakriittisten sovellusten edellyttämän tiedonkäsittelyn resilienssin ja suorituskyvyn kasvaessa.

Lataa tuotekortti

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – VDI-tallennusratkaisut

Anna ALSOn auttaa täydellisen VDI-tallennusratkaisun valinnassa ja konfiguroinnissa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele VDI-tallennusratkaisujen konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään VDI-tallennusratkaisua koskevan tarjouksesi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen