Vie pilviliiketoimintasi seuraavalle tasolle

Kun olet liittynyt Microsoft Partner Network -verkostoon ja ilmoittautunut Cloud Solution Provider -kumppaniohjelmaan, voit käyttää laajaa valikoimaa Microsoftin ja ALSOn resursseja ja palveluita – jotka kaikki on suunniteltu tehostamaan pilviliiketoimintaasi.

Koulutus ja sertifiointi

Hyödynnä kattavaa valikoimaa ALSOn ja Microsoftin koulutus- ja sertifiointiohjelmia sekä ALSOn uutta verkko-oppimisalustaa, joka on suunniteltu teknisen tietämyksen parantamiseen.

Yhteismyyntimahdollisuudet

Opi luomaan kannattava, tuloslähtöinen myyntistrategia, laajenna kattavuutta ja kasvata liiketoimintaasi.

Kannustimet

Tutustu taloudellisiin ja ohjelmallisiin kannustimiin, jotka on suunniteltu auttamaan sinua laajentamaan ratkaisujasi ja liiketoimintaasi.

Sisäisen käytön oikeudet

Hanki useiden Microsoft-tuotteiden arvokkaita sisäisiä käyttöoikeuksia.

Markkinoille pääsyn palvelut

Saat ALSOlta ja Microsoftilta laajan valikoiman markkinoille pääsyä auttavia palveluja ja ratkaisuja, joiden avulla voit luoda lisää liidejä ja nopeuttaa yrityksesi kasvua.

Kasvata liiketoimintaasi Microsoftin kannustimilla

Ansaitset yhteistoiminnan markkinointivaroja Microsoftin kannustinohjelmien kautta, kun osallistut Microsoftin tuotetietoisuutta tukeviin toimintoihin. Voit käyttää varoja kun kirjaudut ALSOn markkinoilletuloa auttaviin tukiohjelmiin ja saat palkkion siitä, että autat asiakkaitasi saavuttamaan tavoitteensa.

Lisätietoja

Lisää kannattavuutta yhteismyynnillä

Yhteismyynti Microsoftin kanssa mahdollistaa yrityksesi ratkaisujen myynnin suoraan asiakkaille Microsoftin markkinapaikan kautta. Hyödynnä Microsoftin brändiä asiakasluottamuksen saavuttamisessa ja vahvista olemassa olevia suhteita samalla kun parannat tarjontaa asiakkaille omilla erikoisaloillasi.

Lisätietoja

Paranna yrityksesi resursseja sisäisillä käyttöoikeuksilla

Laajat Microsoftin tuotteiden ja ratkaisujen sisäiset käyttöoikeudet auttavat yritystäsi rakentamaan innovatiivisia Microsoft-pohjaisia sovelluksia ja palveluja. Näin organisaatiosi voi oppia Microsoftin uusinta pilviteknologiaa, myydä pilviratkaisuja tehokkaammin ja tehostaa liiketoimintakykyään.

Lisätietoja

Nopeuta markkinoilletulon strategiaasi ALSOn avulla

Halusitpa sitten sitouttaa nykyisiä asiakkaita tai hankkia uusia, ALSO tarjoaa sinulle kaikkea liidien luomisen kampanjoista ja räätälöitävistä white label -markkinointiresursseista yhteisrahoitettaviin ohjelmiin ja strategiatapaamisiin. Määritellään ja toteutetaan digitaaliset markkinointistrategiat yhdessä! Saat käyttöösi lisää markkinoille menemiseen tarvittavia resursseja myös Microsoftilta!

Tutustu ALSOn markkinoilletulon tukisuunnitelmiin

Katso Microsoftin markkinoilletulon resursseja

Tutustu tarkemmin Microsoftin resursseihin

Oletko valmis ryhtymään ALSOn pilvihallinnan kumppaniksi?

Noudata seuraavia kolmea helppoa vaihetta

Microsoftin kumppaniverkostoon (Microsoft Partner Network, MPN)

Liity

Ilmoittaudu Cloud Solution Provider -ohjelmaan epäsuorana jälleenmyyjänä

Ilmoittaudu

Kirjaudu ALSO Cloud Markkinapaikkaan

Kirjaudu