Mikä on RISE?​

RISE on Dell Technologiesin bonusohjelma pk-yrityskumppaneille. Kun liityt RISEen, saat palkintoja ostaessasi laajasta valikoimasta Dell Technologies -tuotteita ALSOlta. Saat palkkiosi joko e-kupongin tai hyvityslaskun muodossa Dellin jokaisen vuosineljänneksen lopussa. ​

Ei voisi olla helpompaa!

Kuka voi liittyä RISEen?

Jotta voit liittyä RISE-jäseneksi, sinun on oltava rekisteröitynyt Dell Technologies -kumppani.
Jos et ole vielä Dell Technologies -kumppani, voit rekisteröityä täällä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Kolme syytä liittyä

Tutustu Dell Technologies Partner -ohjelman mahdollisuuksiin: joustavuus, yhteistyö ja innovaatiot, jotka edistävät yrityksesi ja asiakaskuntasi kasvua. Laajan portfoliomme ja menestykseen sitoutumisemme ansiosta olemme valmiita tukemaan visioitasi ja keskinäistä edistymistäsi.

Lue lisää RISE:stä Dells RISE portal.

1

Rakenna joustavasti

Dell Technologies -kumppaniohjelman jäsenenä voit laajentaa luomiasi ja tarjoamiasi mahdollisuuksia asiakkaillesi nyt. Saat käyttöösi markkinoiden suurimman kokonaisvaltaisen tuote- ja palveluvalikoiman, joka helpottaa asiakkaidesi tarpeisiin vastaamista ja tarjota heille parhaat valinnat heidän erityistarpeiden täyttämiseen.

2

Vahvista vaikutusta yhteistyöllä

Dell Technologies -kumppaniohjelma on tehokasta yhteistyötä ja onnistuneita kumppanuuksia. Jäsenenä yhteisössä, saat meidät seisomaan visiosi takana ja tekemään yhteistyötä kanssasi löytääksesi oikeat mahdollisuudet vaikuttaaksesi yritykseesi, asiakkaisiisi ja kestävyyteen.

3

Lataa kasvua innovaatioiden avulla

Kumppanit, jotka sijoittavat vähän, saavat yleensä paljon takaisin. Verraton tuote- ja ratkaisuvalikoimamme sisältää ainutlaatuisia resursseja, jotka voivat nostaa liiketoimintaasi ja ajaa kasvua helposti.

NÄIN SE TOIMII:

* Osta ’ RISE-kelpoisia’ Dell Technologies -tuotteita ALSO:n kautta ja ansaitse jatkuvasti pisteitä

* Pisteet muunnetaan käteissummaksi ostojesi perusteella 13 viikon aikana (Dell Technologies -neljännes).

* Jos ansaitset ylimääräisiä pisteitä poikkeuksellisesta RISE-kampanjasta, ne yksinkertaisesti lisätään kokonaistuloihisi.

* Kun 13 viikon Dellin vuosineljännes on ohi, saat rahapalkintosi. Näin se toimii:

  • Jos kumppani ansaitsee 750 dollaria (USD) tai enemmän kannustinjakson aikana, saat hyvityslaskun, jota voit käyttää haluamassasi jakelijassa (ALSO).
  • Jos kumppani ansaitsee alle 750 dollaria (USD), saat e-kupongin käytettäväksi jakelijassasi (ALSO).

Hätäraportointia
ei vaadita.

Olet ostamassa Dellin tuotteita, ja Dell Technologies huolehtii lopusta.

Saat jatkuvat
suorituskykypäivitykset.

Voit kirjautua sisään milloin tahansa nähdäksesi edistymisesi ja tilasi " RISE-portaalissa"

Maksimoi
palkintosi.

Hyödynnä monia ylimääräisiä kampanjoita, joissa voit esimerkiksi ansaita tuplapisteitä jakson aikana.

BONUS ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA

Jokainen kumppani voi moninkertaistaa peruspalkkionsa jopa 1,6-kertaisesti saavuttaessaan kunkin tuoteryhmän tietyn yksikkökynnyksen. Olemme myös ottaneet käyttöön jännittävän uuden palkkiokertoimen Storage+:lle.

PCS + näytöt + oheislaitteet

PCS, näytöt ja asiakkaiden oheisyksiköt ostettu SnS:nä


Nykyiset RISE-kampanjat

SKAALAA RISE-ETUJASI HYÖDYNTÄMÄLLÄ RISE-KAMPANJOITA

First Purchase Bonus

Osta täältä

Client Peripheral

Osta täältä

Yhtenäinen lähestymistapa, joka menee vielä pidemmälle.

Korostaaksemme tehokkaasti Dell Technologies -kumppaniohjelman etuja mahdollisille valtuutetuille kumppaneille olemme kehittäneet luovan konseptin, joka keskittyy etuihin, jotka voidaan saavuttaa onnistuneen kumppanuuden avulla.

Onnistuneet yhteistyöt

Me kaikki arvostamme sitä tunnetta, kun suunnitelma saadaan kasaan. Mutta ulkoisen julkisivun takana ymmärrämme, että erinomaisten tulosten saavuttaminen edellyttää monien yksityiskohtien huolellista hallintaa.

Se ei ole yksinkertainen tehtävä. Kuitenkin kumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat maailmanluokan tuotteita ja palveluita sekä sujuvaa, innovatiivista ja tarkkaavaista ymmärrystä, visiostasi voi tulla todellisuutta tehokkaammin.

Vahvista uskottavuuttasi alan johtajana asiakkaidesi kanssa käyttämällä Dellin ProConsult-, ProDeploy- ja ProSupport-palveluita.

Paranna markkina-asemaasi Dell Technologiesin maineella maailmanlaajuisesti tunnustettuna ja luotettavana yrityksenä.

Hyödynnä ympäristömerkillä sertifioitua tuotevalikoimaamme luodaksesi kestäviä ratkaisuja, jotka edistävät kasvua ja menestystä sekä vähentävät ympäristövaikutuksiamme.

Tarjoa asiakkaille kestäviä vaihtoehtoja, jotka on räätälöity heidän liiketoiminta- ja ympäristötavoitteisiinsa osana yhteistä sitoutumistamme kestävän kehityksen edistämiseen.