ME OLEMME ALSO: URATARINAT

Lue lisää erilaisten ALSOlaisten työstä, urasta ja työympäristöstä.

SUSANNA HYYTIÄINEN

Customer Service Agent

Susanna Hyytiäinen palvelee asiakkaita ALSOn asiakaspalvelussa. Hän on viihtynyt talossa jo pitkään, ja tietää, mistä minkäkin asian asiantuntija löytyy. Susanna nauttii uuden oppimisesta, niin töissä kuin vapaa-ajallaankin - vaikka sitten YouTubea apunaan käyttäen.

Lue lisää

RAINO MÄKI

Team Lead
Components & Gaming

ALSOn Components & Gaming- ja Printing -tiimejä vetää nyt Raino Mäki. Aiemmin työkokemusta on kertynyt niin pelitukkurilta kuin valmistajaltakin. Halu oppia uutta näkyy myös vapaa-ajalla. Mutta mikä on Rainollekin mahdoton yhtälö?

Lue lisää

KIRSI KÄHKÖNEN

Group Lead, CoC Data Center

Kirsi Kähkösen vastuulla on rahoitus- ja kuljetuspalveluiden kehittäminen yhdessä palvelukumppaneiden kanssa. Kaksi vuosikymmentä ALSOlla viihtynyt Kirsi on hakenut teoreettisia viitekehyksiä ja uusia ideoita työlleen monenlaisista opinnoista.

Lue lisää

MIKKO ERONEN

Head of Services

Mikko Eronen on viihtynyt ALSOlla pitkään, oppinut paljon ja hitsautunut tehokkaaksi tiimiksi työkavereidensa kanssa. Mikon tausta on kuitenkin aivan muulla alalla, ja Eviran rekisterissä miehellä on vielä kolmas ammatti.

Lue lisää

PEKKA PALO-OJA

Apple Team Lead

Työharjoittelu elektroniikkahuollossa vei Pekka Palo-ojan myyjäksi. Nykyisin hänen vastuullaan on ALSOn commercial -puolen asiakkuuksia. Mutta miksi ihmeessä mies tietää erittäin paljon poroista?

Lue lisää

HEIDI SILLANAUKEE

Account Manager

Heidi Sillanaukee työskentelee yritysasiakkaiden parissa

Lue lisää

STEFANIE ULLRICH

Verkkosivujen suunnittelu (markkinointi)

"ALSOssa saa esittää omia näkemyksiään ja käyttää luovuuttaan. Sen ansiosta jokainen uusi projekti tarjoaa uusia haasteita ja uusia ratkaisuja. Tällainen työskentelytapa on hauska, motivoiva ja erittäin palkitseva.

SIMON LAHNER

Avainasiakaspäällikkö

"Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaan odotuksiin ja jopa ylittämään ne."

MARIO OBST

Head of Digital Press ALSO Group

"ALSOlla kaikki pyörii asiakkaan ympärillä. Tämä ei ole pelkkä iskulause, vaan sydämen asia jokaiselle meistä. Ei ole väliä, tapaammeko asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvotusten: me välitämme asiakkaistamme ja haluamme intohimoisesti palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Niin se pitää ollakin, koska loppujen lopuksi kaikkihan me olemme "vain" asiakkaita."