ME OLEMME ALSO: URATARINAT

Lue lisää erilaisten ALSOlaisten työstä, urasta ja työympäristöstä.

Tommi Härmä

Product Manager

Tommi Härmä on ALSOlla melko tuore kasvo. Liiketalouden kansainvälisen kaksoistutkinnon pari vuotta sitten suorittanut Tommi työskentelee HP-yritystuotteiden tuotepäällikkönä. Tekniikkaa löytyy kotonakin riittämiin.

Lue lisää

HANNA-MARI SAVOLAINEN

Business Development Manager

Hanna-Mari Savolainen on työskennellyt ALSOlla useissa tehtävissä jo 14 vuotta ja kerännyt kokemusta, josta on apua nyt Supply-liiketoiminnan ja verkkokauppatoimintojen Business Development Managerina.

Lue lisää

JONI VIIKKI

Warehouse Manager

Pirkkalan logistiikkakeskus on kriittinen ALSOn asiakkaiden asiakaskokemuksen kannalta. Varastopäällikkö Joni Viikki vastaa kehitysprojekteista ja huolehtii ISO-sertifikaattien toteutumisesta logistiikkakeskuksen arjessa.

Lue lisää

SUSANNA HYYTIÄINEN

Customer Care Specialist

Susanna Hyytiäinen palvelee asiakkaita ALSOn asiakaspalvelussa. Hän on viihtynyt talossa jo pitkään, ja tietää, mistä minkäkin asian asiantuntija löytyy. Susanna nauttii uuden oppimisesta, niin töissä kuin vapaa-ajallaankin - vaikka sitten YouTubea apunaan käyttäen.

Lue lisää

PEKKA PALO-OJA

Account Manager

Työharjoittelu elektroniikkahuollossa vei Pekka Palo-ojan myyjäksi. Nykyisin hänen vastuullaan on ALSOn commercial -puolen asiakkuuksia. Mutta miksi ihmeessä mies tietää erittäin paljon poroista?

Lue lisää

HEIDI SILLANAUKEE

Account Manager

Heidi Sillanaukee työskentelee yritysasiakkaiden parissa

Lue lisää

MARKO TOIMINEN

Cloud Business Advisor

Marko Toiminen tuntee ALSOn pilviasiakkaiden haasteet

Lue lisää

MIKA JÄRVINEN

Business Manager

Mika Järvisen yksiköstä löytyvät sopivat ratkaisut ja osaaminen tukemaan ALSOn kumppaneita muuttuvassa IT-markkinassa.

Lue lisää

JUSSI SAARELA

Business Manager

PC-bisnesyksiköstä vastaava Jussi Saarela on viihtynyt ALSOlla jo seitsemän vuotta. Jussi auttaa tiimiläisiään olemaan oman tonttinsa parhaita asiantuntijoita. Mutta mikä saatavuusongelma harmittaa häntä vapaa-ajalla?

Lue lisää

KAROL WARNICKI

Customer Success Manager

Lokakuussa ALSOlla aloittanut Karol on tutustunut ALSOn asiakaskohtaamispisteisiin ja pyrkii parantamaan asiakaskokemusta poistamalla työnteon esteitä asiakaspalvelu- ja Inside Sales -tiimien tieltä. ALSOn suuri kulttuurimuutos ei ole Karolin uran ensimmäinen.

Lue lisää

KIRSI KÄHKÖNEN

Leasing, Service to business

Kirsi Kähkösen vastuulla on rahoitus- ja kuljetuspalveluiden kehittäminen yhdessä palvelukumppaneiden kanssa. Kaksi vuosikymmentä ALSOlla viihtynyt Kirsi on hakenut teoreettisia viitekehyksiä ja uusia ideoita työlleen monenlaisista opinnoista.

Lue lisää

MIKKO KALENIUS

Business Manager

Myynti ja Markkinointi

Mikko Kalenius toimii ALSOlla Business Managerina. Vastuulla on ALSOn myynnin ja markkinoinnin kehittäminen entistäkin asiakaslähtöisempään suuntaan. Uuden oppiminen ja haasteet motivoivat ALSOlla pitkään viihtynyttä Mikkoa.

Lue lisää

MIKKO ERONEN

Business Manager

Mikko Eronen on viihtynyt ALSOlla pitkään, oppinut paljon ja hitsautunut tehokkaaksi tiimiksi työkavereidensa kanssa. Mikon tausta on kuitenkin aivan muulla alalla, ja Eviran rekisterissä miehellä on vielä kolmas ammatti.

Lue lisää

TERHI SORVALI

Business Manager

Apple, Kulutuselektroniikka

Puolisen vuotta sitten tehtävässään aloittaneella Terhi Sorvalilla on vastuullaan Apple- ja Home-yksiköiden liiketoiminta ja sen kehittäminen sekä päämies- ja asiakassuhteet tiimin luotsaamista unohtamatta. ALSO on tehnyt yhteistyötä näiden valmistajien kanssa jo pitkään, esimerkiksi Applen kanssa jo lähes vuosikymmenen. Home-yksikköön kuuluu päämiehiä suurista pienempiin valmistajiin.

Lue lisää

RAINO MÄKI

Business Lead

Components&Gaming and Printing

ALSOn Components & Gaming- ja Printing -tiimejä vetää nyt Raino Mäki. Aiemmin työkokemusta on kertynyt niin pelitukkurilta kuin valmistajaltakin. Halu oppia uutta näkyy myös vapaa-ajalla. Mutta mikä on Rainollekin mahdoton yhtälö?

Lue lisää

JOUNI SAPPINEN

Cloud & Software Lead

ALSO Cloud Marketplace mahdollistaa jälleenmyyjien siirtymisen lisenssimyynnistä palveluliiketoimintaan. 12-henkistä tiimiä vetää aivan toista alaa opiskellut Jouni Sappinen. Mutta mikä tuo hänen työhönsä tekemisen meininkiä?

Lue lisää

STEFANIE ULLRICH

Verkkosivujen suunnittelu (markkinointi)

"ALSOssa saa esittää omia näkemyksiään ja käyttää luovuuttaan. Sen ansiosta jokainen uusi projekti tarjoaa uusia haasteita ja uusia ratkaisuja. Tällainen työskentelytapa on hauska, motivoiva ja erittäin palkitseva.

SIMON LAHNER

Avainasiakaspäällikkö

"Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaan odotuksiin ja jopa ylittämään ne."

MARIO OBST

Head of Digital Press ALSO Group

"ALSOlla kaikki pyörii asiakkaan ympärillä. Tämä ei ole pelkkä iskulause, vaan sydämen asia jokaiselle meistä. Ei ole väliä, tapaammeko asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvotusten: me välitämme asiakkaistamme ja haluamme intohimoisesti palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Niin se pitää ollakin, koska loppujen lopuksi kaikkihan me olemme "vain" asiakkaita."