Microsoft 365 F1 & F3

Kokonaisvaltainen ja luotettava tuottavuusratkaisu suurille yrityksille 

Microsoft 365 tarjoaa kattavia ratkaisuja, jotka on suunniteltu erityisesti etulinjan työntekijöille, mikä helpottaa viestintää, yhteistyötä ja asioiden pitämistä järjestyksessä liikkeellä ollessa. Microsoft 365:n mobiilisovellusten ja pilvipohjaisten työkalujen valikoiman avulla etulinjan työntekijät voivat olla tuottavampia ja tehokkaampia riippumatta siitä, työskentelevätkö he vähittäiskaupassa, hotelli- tai ravintola-alalla, terveydenhuollossa tai millä tahansa muulla alalla.

Tarjoamalla asiakkaillesi nämä välttämättömät työkalut voit auttaa heitä parantamaan työnkulkujaan ja tarjoamaan parempaa palvelua asiakkailleen. 

Tärkeimmät ominaisuudet

Tuottavuus mobiilisti 

Microsoft 365 sisältää valikoiman mobiilisovelluksia, kuten Teamsin, OneDriven ja SharePointin, joiden avulla etulinjan työntekijät voivat käyttää tärkeitä työkaluja ja tehdä yhteistyötä työtovereiden kanssa liikkeellä ollessaan. 

Tehtävienhallinta 

Microsoft To Do ja Planner sisältyvät kaikkiin Microsoft 365 -palvelupaketteihin etulinjan työntekijöille, ja ne tarjoavat tehtävienhallintaominaisuuksia, jotka auttavat työntekijöitä pysymään organisoituina ja aikataulussa. 

Vertaile palvelupaketteja

 Microsoft 365
F1
Microsoft 365
F3
Office-sovellusten verkkoversiot yes yes
Microsoft Teams yes yes
OneDrive yrityksille yes yes
SharePoint yes yes
Yammer yes yes
Microsoft Stream yes yes
Microsoft Forms yes yes
Microsoft Power Apps ja Power Automate (rajoitettu) yes yes
Microsoft Whiteboard yes yes
Office-sovellusten työpöytä- ja mobiiliversiot no yes
Sähköpostin isännöinti 2 Gt:n postilaatikolla no yes
OneDrive-lisätallennustila (1 Tt) no yes
Edistynyt uhkien torjunta no yes
Tietojen suojaus no yes
Laitteiden hallinta no yes
Power Apps ja Power Automate (täysi) no yes
StaffHub no yes

Kumppanin edut 

Microsoft 365:n tarjoaminen etulinjan työntekijöille voi kasvattaa liiketoimintaasi tavoittamalla uusia asiakkaita ja tulovirtoja sekä samalla auttaa asiakkaitasi virtaviivaistamaan toimintojaan ja saavuttamaan tavoitteensa. 

Parempi tuottavuus

Tarjoamalla Microsoft 365:tä etulinjan työntekijöille voit auttaa asiakkaitasi parantamaan heidän tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan sekä virtaviivaistamaan toimintojaan. 

Parannettu yhteistyö

Microsoft 365 sisältää valikoiman mobiilisovelluksia ja pilvipohjaisia työkaluja, joiden avulla etulinjan työntekijät voivat tehdä yhteistyötä tehokkaammin työtovereidensa kanssa riippumatta siitä, ovatko he samassa sijainnissa vai eri toimipaikoissa.

Yksinkertaistettu hallinta

Microsoft 365:tä on helppo myydä ja hallita, sillä sen yksinkertainen käyttöliittymä ja intuitiiviset työkalut helpottavat asiakkaiden tarpeiden seuraamista.