Surface Duo 2

Koe uusi moniajotapa Surface Duo 2:n avulla.


Tämä on paljon enemmän kuin pelkkä puhelin! Kun avaat sen, esiin tulee kaksi näyttöä, joilla on rajattomat mahdollisuudet. Salamannopean 5G:n ansiosta käyttäjät voivat vertailla ja verrata sisältöä Microsoft 365 -sovelluksissa, työskennellä kahdessa sovelluksessa rinnakkain ja tietenkin kirjoittaa ideoita näytölle.

Liikkuvuutta erilaisella otteella

Tuottavuutta kahdella näytöllä

Tutustu seuraavan tason moniajoon, joka on koko ajan rinnallasi. Koe sovellukset, verkkosivustot, valokuvat ja Microsoft 365 nyt vaikuttavammalla tavalla kahden korkearesoluutioisen kosketusnäytön ansiosta.

Nopea 5G

Pääset välittömästi käyttämään Microsoft 365:n parhaita ominaisuuksia ja jokaista Google Playstoressa olevaa Android™-sovellusta käytännössä ilman viivettä ja voit nauttia nopeammista latauksista sekä paremmasta ja vakaammasta yhteydestä 5G:n ansiosta.

Uusi kolmoisobjektiivikamera

Dynamic Triple Lens camera tallentaa eloisia ja laadukkaita valokuvia ja 4K-videokuvaa kahdella näytöllä, ja voit katsella, muokata ja siirtää niitä laitteidesi välillä.

Erittäin ohut ja joustava

Kaksi uutta, uskomattoman ohutta ja korkearesoluutioista 5,8 tuuman PixelSense™ Fusion -näyttöä avautuu laajalle 8,3 tuuman alueelle, joka mukautuu kaikkiin tehokkaisiin työskentelytapoihisi.

Kahdella näytöllä saat enemmän aikaan

Seuraa tuotantoa reaaliajassa ja kirjaa ajatuksiasi rinnakkain. Voit nähdä Microsoft Teams -videopuhelun osallistujat yhdellä näytöllä ja tekstata heille toisessa näytössä olevassa kokouskeskustelussa.

Tarvitsetko tukea päätöksentekoon?

Tietoja Microsoft Surface -sarjan tuotteista, palveluista tai hinnoista saat paikalliselta ALSO-asiantuntijalta.