Fujitsu laajentaa tehotyöasemavalikoimaansa kevyellä -tehokannettavalla. Se on suunniteltu arkkitehdeille, insinööreille, luoville suunnittelijoille, opiskelijoille ja kotona työskenteleville asiantuntijoille, jotka vaativat työasemaltaan suorituskyvyn ja kannettavuuden tasapainoa sekä luokkansa parhaita turvaominaisuuksia.

Kannettava tehotyöasema H5511 sopii erilaisiin työtilanteisiin, ja sen suorituskyky riittää vaativaankin työhön. CELSIUS H5511 painaa alle 2 kg ja on reilu 2cm ohut. Uusimmilla 11. sukupolven Intelin Core-suorittimilla ja ammattikäyttöön tarkoitetulla NVIDIAn T500-näytönohjaimella varustettuna se on täydellinen laite 2D-CAD-suunnitteluun, lähtötason 3D-CAD-suunnitteluun, graafiseen suunnitteluun, kuvien ja videoiden editointiin sekä visuaaliseen työhön. Valinnaisissa 15,6 tuuman Full HD HDR tai Full HD -näytöissä on erinomainen kontrasti ja laaja väriavaruus.
Liikkuvia käyttäjiä varten laitteessa on täysikokoiset portit vaivattomia liitäntöjä varten ja reilu lähes 70 Wh:n akku kestää käytössä koko päivän. Akku ladataan käytännöllisesti Thunderbolt 4 USB-C -porteista.

Milla Karttunen

Milla.karttunen@also.com

+358 45 6361012