ESD - helppo, nopea, digitaalinen!

ALSOlla tarjoamme asiakkaillemme modernin kaupankäynnin mahdollisuudet. Nyt tuomme asiakkaillemme saataville sähköisen tuotejakelun eli ESD (Electronic Software Delivery) -mallin. Malli, joka on jo pitkään ollut saatavilla viihdeteollisuudessa, on nyt myös tarjolla ohjelmistomarkkinoilla.


ESD?

ESD (Electronic Software Delivery) tarkoittaa sähköistä ohjelmistojen jakelua ilman fyysistä mediaa, kuten CD-tai DVD-levyjä. ESD ohjelmistojen jakelu tapahtuu siis internetissä, ensisijaisesti sähköpostin välityksellä. ESD tuotteet mahdollistavat 100% saatavuuden, laajemman tuotevalikoiman, realiaikaisen toimituksen sekä ympäristöystävällisen tavan toimittaa ohjelmistotuotteita.

  • Laaja tuotevalikoima
  • Realiaikainen saatavuus
  • Ei varastointikustannuksia
  • Ei logistiikkakustannuksia
  • Ympäristöystävällinen vaihtoehto

ESD-tilausohje (Please log in first.) ESD-ordering manual (Please log in first.)

ALSOn tarjoamassa on eri päämiesten tuotteita sähköistä jakelutapaa hyödyntäen. Valikoimassa on mm. Microsoftin Office-tuotteet, Adoben kuvankäsitteyohjelmat sekä tietoturvavalmistajien tuotteita. Sähköisessä jakelussa olevat tuotteet löydät tuotepuusta ”ESD Digital Distribution”-otsikon alta tai hakukentästä hakiessasi sanalla ”ESD”.

Tarjoamme jälleenmyyjillemme muutaman erillaisen vaihtoehdon tilata sähköisiä tuotteita.

ALSOn shop

ESD-tilausohje uudessa shopissa (Please log in first.) ESD-ordering manual

Voit ostaa tuotteet suoraan ALSOn shopista, kun asiakas on liikkeessäsi. Tällöin laitat tuotteen ESD-ostoskoriin ja valitset tilaukselta sähköpostin toimitusosoitteen, toimitusosoite on oletuksena käyttäjätunnukseenne liitetty sähköpostiosoite. Kun olette hyväksyneet tilauksen ehdot ja tilanneet tuotteen, saatte tilausvahvistuksen sähköpostiinne. Tämä tilausvahvistus on teidän vahvistuksenne, älkää lähettäkö sitä suoraan loppukäyttäjälle, vaan kopioikaa tilauksen tiedot omaan sähköpostiinne ja lähettäkää se asiakkaalle. Suosittelemme tallentamaan ALSOlta saamanne tilausvahvistuksen myöhempää tarvetta varten.

Loppuasiakkaan rooli on tässä todella yksinkertainen. Kun olette lähetäneet tilausvahvistuksen asiakkaalle, loppuasiakas lataa ohjelman latauslinkkiä hyödyntäen sekä asennusvaiheessa syöttää lisenssiavaimen, joka on tilausvahvistuksessa. Tuote on tämän jälkeen valmis käytettäväksi.

Mikäli tilaus ei jostain syystä toimi tai siinä tulee ongelmia vastaan, voit olla yhteydessä osoitteeseen esd-finland@also.com tai ALSOn asiakaspalveluun. Ensitilanteessa suosittelemme kuitenkin katsomaan ensin Usein Kysytyt Kysymykset: Q&A , jos ongelmaan löytyisi sieltä vastaus.

Voitte ladata ohessa olevan valmiin sähköpostipohjan, johon voitte lisätä yrityksenne logon ja yhteystiedot. Lataa tästä asiakasvalmis sähköpostipohja! (huom! tiedostopohja ei toimi Firefoxilla, lataa pohja IE:llä tai Chromella)

EDI/XML-rajapinnat:

Mikäli teillä on tai haluatte rakantaa rajapintayhteyden suoraan teidän verkkokauppanne ja ALSOn välille, tällöin voitte tarjota tuotteet suoraan osana webbikauppaanne. Lisätietoa ja kysymyksiä fi-xml@also.com.