ALSO Expo 4.10.2018 Tampere-talo

ALSO Expossa oli tänäkin vuonna huima määrä näytteilleasettajia. Reilut 60 näytteilleasettajaa oli paikalla esittelemässä uusimpia tuotteitaan ja palveluitaan. Hienoa oli, että myös meidän palvelunpuolen yhteistyökumppanit näkyivät suuresti tänä vuonna Expossa perinteisten valmistajien rinnalla. Asiakkaita virtasi Tampere-taloon pitkin päivää. Tällä kertaa mukana oli perinteisen Expo-kävijäkumman lisäksi mm. opiskelijoita, eSport-faneja sekä kuntien ja hankkeiden päättäjiä. Parhaimmillaan päivällä oli lähes 1700 vierasta, näytteilleasettajaa ja ALSOlaista.

Osana ALSO Expo järjestettiin myös IoT -tapahtuma. Tapahtuman pääantia edusti hackathon-osuus, jossa viisi ammattikorkeakouluopiskelijoiden muodostamaa ryhmää pääsivät esittelemään omia IoT-konseptejaan älykkäistä kaupungeista. Joukossa nähtiin muun muassa jätehuollon ja festarikävijöiden toimintaa helpottavia bajamajoja, tulevaisuuden työtiloja sekä Platform of Trust -alusta. Esityksiä ja ratkaisuja arvioi raati, joka valitsi lopulta voittajaksi parkkipaikkojen ja linja-autojen kapasiteetin seurantaan keskittyneen ratkaisun Tampereen Ammattikorkeakoulusta. Konseptissa parkkipaikat ja istuimet varustettaisiin antureilla, joiden avulla vapaat paikat tai linja-auton ruuhkaisuuden voisi tarkastaa reaaliajassa vaikkapa älypuhelimeltaan.

FEL:n kauden lopputurnaus veti Sorsapuistosaliin e-urheilusta kiinnostunutta kävijäkuntaa. Turnaus oli melko tiukka, mutta lopulta Havu voitti viime vuoden tyyliin. eSportissa tehtiin myös kaikkien aikojen Suomen ennätys, kun Twitch livelähetystä seurasi parhaimmillaan 4047 yhtäaikaista katsojaa ja lähetyksessä kävi yhteensä huikeat 38 494 katsojaa.

Järjestimme tänä vuonna neljättä kertaa vuoden päämieskumppaniäänestyksen. Tänä vuonna äänestyksen voitti Lenovo, joka nappasi ensimmäistä kertaa ykkössijan. Myös parasta osastoa äänestettiin, tällä kertaa voittaja oli HP.

Päivän aikana tunnelmia jaettiin ahkerasti twitterissä ja instassa. Käy katsomassa #alsoexpo2018.

Mahtava ALSO Expo kuvagalleria löytyy täältä

Vielä kerran iso kiitos kaikille mukana olleille!
Expo-tiimi

Saapuminen Tampere-taloon

Pysäköinti
ALSOn bussikuljetukset

LUE LISÄÄ

Aikataulut

ALSO Expo Experience aikataulu ja ohjelma. Ohjelmaa päivitetään jatkuvasti.

Lue lisää

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajalistaa täydennetään sitä mukaa, kun uusia näytteilleasettajia vahvistuu.

Lue lisää

Highlights

Mitä kaikkea ALSO Expo tuokaan tänä vuonna tullessaan?

Lue lisää

Majoittuminen

Olemme varanneet jälleen majoituskiintiöt ALSO Expo -vieraille.

Lue lisää

Pohjakartat

Kartat osastotietoineen päivitetään
lähempänä tapahtumaa.

Lue lisää