ALSO Expo & Forum

Vuoden odotetuin tapahtuma tulee taas
Tampereen Nokia Arenalle 3.10.2024

Ilmoittaudu tästä

AIKA JA PAIKKA

ALSO Expo & Forum 2024

Merkitse kalenteriisi torstai 3.10.2024 klo 9:00–17:00, jolloin avaamme ovet jälleen vuoden suurimpaan IT- ja kulutuselektroniikka-alan ammattilaisten tapahtumaan, ALSO Expo & Forum.

Tapahtuma järjestetään Nokia Arenalla, Tampereella, jossa sinulla on mahdollisuus tavata markkinoiden johtavia IT-valmistajia, testata uusimpia tuotteita ja saada ajankohtaista tietoa trendeistä, kuten tekoälystä, kyberturvallisuudesta ja kestävästä kehityksestä.

Aikaisempien vuosien tapaan järjestämme tapahtumapäivänä kuljetukset Nokia Arenalle Helsingistä, Turusta, Jyväskylästä ja Lahdesta. Voit varata paikkasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Päivä tulee olemaan täynnä inspiroivia keynote-puheenvuoroja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Voit odottaa saavasi runsaasti uutta tietoa ja konkreettisia ideoita, joita voit viedä mukanasi takaisin yrityksellesi.

Älä ohita tätä tilaisuutta ja ilmoittaudu jo tänään!

Näytteilleasettajat

Mukana tapahtumassa

TAPAHTUMAN TEEMAT

Tutustu lisää aiheisiin, joita käsittelemme ALSO Expo & Forum 2024 –tapahtumassa

Tekoäly

Kaikki puhuvat siitä, mutta miten todella hyödynnetään tekoälyn etuja tuottavuustyökaluna nykyaikaisessa työympäristössä? Tähän kysymykseen paneudumme ALSO Expo & Forum 2024 -tapahtumassa, jossa jälleenmyyjät saavat arvokasta tietoa tekoälyn myynnistä ja käyttöönotosta.

Kyberturvallisuus

Meillä on sinulle jotain erityistä suunnitteilla, jossa voit odottaa saavasi päivityksiä siitä, mitkä varotoimet ovat tärkeitä tietää ja mitä voit konkreettisesti tehdä suojataksesi yritystäsi tai asiakkaitasi mahdollisilta kyberhyökkäyksiltä

Kestävä kehitys

Mitä ESG, CSRD ja kestävä kehitys ovat IT:ssä, mitä trendejä näemme markkinoilla ja miten pääset alkuun? Tule mukaan ALSO Expo & Forum 2024 -tapahtumaan ja opi lisää tulevista raportointivaatimuksista, asiakkaille annettavista IT-alan kestävän kehityksen neuvoista ja ennen kaikkea siitä, mitä arvoa se voi luoda.

KEYNOTE-PUHUJAT

Valmistaudu tapaamaan nämä innostavat puhujat ALSO Expo & Forum 2024 –tapahtumassa

01 –

Tomi Tuominen

Herrasmieshakkeri sekä Modernin tietoturvan ja turvallisuusjohtamisen huippuasiantuntija, Wolt

Aihe: Turvallisuus mahdollistajana
ALSO Forum Stage (päälava) klo 14:00-14:30

– 02

Noomi Jägerhorn

Asiakkuusjohtaja, Posti Oyj

Aihe: Vastuullista liiketoimintaa
ALSO Forum Stage (päälava) klo 16:10-16:40

Tapahtuman ohjelma

Ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa

ILMOITTAUDU NYT

Varmista paikkasi tämän vuoden tapahtumassa

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä

Ilmoittaudu

Etkö ole varma, voitko osallistua?

Voit lisätä tapahtuman kalenteriisi tästä . Voit ilmoittautua myöhemmin, kun tiedät, voitko osallistua tämän vuoden ALSO Expo & Forum -tapahtumaan.

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojamääräysten mukaisesti. Lue täältä ALSOn tietosuojakäytännöstä ja käyttöehdoista.

ALSO Expo & Forum 2023

Muistatko viime vuoden ALSO Expo & Forum -tapahtuman?

ALSO Expo & Forum 2023

Olitpa sitten mukana tai et ALSO Expo & Forum 2023 -tapahtumassa, tässä katsaus viime vuoden huippuhetkiin. Päivä oli täynnä innostusta ja antoisia kohtaamisia, ja odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi myös vuonna 2024!