ALSO Store

Haluatko valmiin verkkokauppasovelluksen, joka on rakennettu palvelemaan juuri IT – alan tarpeita monimutkaisine hinnoittelukuvioineen ja laajoine valikoimineen?

Ratkaisuna on ALSO Store - verkkokauppa, jonka käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Parhaimmillaan saat kauppapaikan pystyyn yhdessä kuukaudessa!

ALSO Store on monipuolinen ja helppokäyttöinen verkkokauppa, jossa loppuasiakas voi tehdä tilauksen, seurata sen kulkua ja vertailla tuotteita. Verkkokaupan tuote- ja palveluvalikoima on sinun määriteltävissä. Halutessasi voit näyttää verkkokaupassa ALSOn tuotevalikoimaa ja varastosaldoja.

Verkkokauppaan voi lisätä myös tuotteita ja palveluja, jotka eivät ole ALSOn valikoimassa. Palveluun on mahdollista lisätä tavarantoimittajiksi myös muita toimijoita kuin ALSO. ALSO Store tarjoaa laajat hinnoittelumahdollisuudet joko valmistajan, tuoteryhmän tai tuotteen mukaan. ALSO Store tarjoaa sinulle enemmän markkinointimahdollisuuksia. Palvelu mahdollistaa tarjousten lähettämisen sähköpostitse ja kampanjoiden lisäämisen etusivulle.