HPE Cloud Volumes

Yritystason pilvidatapalvelut, jotka mahdollistavat datan saumattoman siirron julkisen pilven ja yrityksen tiloissa olevan infrastruktuurin välillä.

Vapaampaa dataa HPE Cloud Volumes Blockin avulla

Halutaanko asiakasyrityksissäsi tehostaa datan ja sovellusten suorituskykyä hyödyntämällä parasta mahdollista tallennustilasaatavuutta ja järeää yritystason hallintaa? Kaivataanko niissä sekä pilven mahdollistamaa vapautta että oman infrastruktuurin hallittavuutta? HPE Cloud Volumes tarjoaa kaiken edellä mainitun ja paljon muuta.

HPE Cloud Volumes Block on pilvitallennusratkaisu, joka tarjoaa asiakkaillesi ennennäkemättömän vapauden käyttää mitä tahansa pilvipalvelua (mm. Amazon Web Services, Azure™ tai Google Cloud Platform) joutumatta sitoutumaan tiettyyn palveluntarjoajaan tai maksamaan datan siirtoon liittyviä lisäkustannuksia.

HPE Cloud Volumesin avulla sovellukset ja data on helppo siirtää datakeskuksista pilveen ilman refaktorointia, mikä nopeuttaa siirtoprosesseja ja mahdollistaa kaksisuuntaisen siirrettävyyden. Se nopeuttaa ja helpottaa myös kopioiden hallintaa, minkä ansiosta asiakkaasi voivat luoda välittömiä datakopioita testausta ja kehitystä, analytiikkaa ja ryöppysiirtoa varten.

Yritysluokan luotettavuutta, 256-bittistä AES-salausta ja 99,9999-prosenttista datan käytettävyystakuuta hyödyntävä HPE Cloud Volumes tarjoaa asiakkaillesi testatun toimintavarmuuden ja järeän suojauksen läpi koko infrastruktuurin. HPE InfoSight puolestaan tarjoaa IT-henkilöstölle kattavan kuvan kaikkien osa-alueiden suorituskyvystä niin yrityksen tiloissa kuin pilvessäkin.

Lataa tuotekortti

Jätä soittopyyntö ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

Testattu toimintavarmuus ja luotettavuus

HPE Cloud Volumes poistaa käyttökatkosten, toimintahäiriöiden ja tietomurtojen riskin yritysluokan luotettavuudella, 256-bittisellä AES-salauksella ja 99,9999-prosenttisella datan käytettävyystakuulla.

Yritystason datanhallinta

Kopioiden hallinta onnistuu nopeammin ja helpommin, ja asiakkaasi voivat luoda välittömiä datakopioita testausta ja kehitystä, analytiikkaa ja ryöppysiirtoa varten. Asiakas maksaa ainoastaan juuri muuttuneesta datasta, ei kokonaisista kopioista.

Vaivattomat siirrot pilven ja yrityksen datakeskuksen välillä

Sovellukset ja data on helppo siirtää datakeskuksista pilveen ilman refaktorointia, mikä nopeuttaa siirtoprosesseja ja mahdollistaa kaksisuuntaisen siirrettävyyden.

Kattava yleiskuva HPE InfoSightin avulla

HPE InfoSight tarjoaa kattavan kuvan niin yrityksen datakeskuksesta kuin pilvestäkin. Ennakoiva analytiikka ja käyttötrendit auttavat IT-henkilöstöä optimoimaan datan sijoittelun ja varautumaan tulevaan.

ALSOn palvelulla saat kilpailuetua – HPE Cloud Volumes

Anna ALSOn auttaa täydellisen HPE Cloud Volumes -ratkaisun valinnassa ja käyttöönotossa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele HPE Cloud Volumes -ratkaisu ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään HPE Cloud Volumesia koskevan tarjouksesi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen