The GreenLake StorageNauti HPE Nimble Storagen tehosta, pilven tarjoamasta
joustavuudesta ja paikallisesta hallinnasta

Sano hyvästit ylihankinnoille

Nyt osana HPE GreenLakea: HPE GreenLake Storagen Swift-myyntiohjelma on saatavilla monena standardoituna konfiguraationa.

Ilman ylihankintoja, käytössä pilvihallintakäyttöliittymä sekä joustavuus skaalata kapasiteettia jos ja kun asiakkaasi sitä tarvitsevat: HPE GreenLake Storage on täydellinen asiakkaille, joilla on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia tai heille, joiden täytyy uudellenmäärittää tallennustila nopeasti tai skaalata sitä työkuormien niin vaatiessa.

Anna pilvitallennustilaa nopeammin entistäkin turvallisemmin ja alueellisella hallinnalla

HPE GreenLake Storage toimii HPE Nimble -laitteistossa, ja siinä on lisäksi HPE Infosightin edut. HPE Infosight on alan johtava AI-toimintojen alusta, joka valvoo tallennusjärjestelmiäja ratkaisee 86 % tietokeskusten yleisimmistä vioista ja konfiguraatiovirheistä jo ennen niiden syntymistä.

HPE GreenLake Storagessa on all-flash- tai hybrid-flash-konfiguraatiot sekä verkkovaihtoehtojen valikoima: se antaa tehoa, joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä, jota julkisen pilven käyttäjät arvostavat — kaikki tämä paikallisessa ratkaisussa, jota asiakkaasi kykenevät hallinnoimaan.

Kuka voi hyötyä HPE GreenLake Storagesta?

  • Asiakkaat, jotka tarvitsevat joustavaa ja käyttöperusteisesti hinnoiteltua erittäin suorituskykyistä tallennustilaa, jota voi skaalata nopeasti tarpeen mukaan
  • Asiakkaat, jotka tahtovat hallita tietojaan omassa datakeskuksessaan
  • Asiakkaat, jotka tarvitsevat suuria määriä tallennustilaa, mutta joiden mielestä alkuvaiheen laitteistokustannukset ovat liian suuria

3 tärkeintä syytä, miksi HPE GreenLake Storage kannattaa ottaa mukaan valikoimaan

Nopea ja helppo tilaus

Tilaa HPE GreenLake Storage -konfiguraatiot nopeasti ja helposti ALSO Cloud Marketplacesta. Ei edellytä HPE GreenLake -ratkaisujen sertifiointia.

Vakiokonfiguraatiot

Tarjoa asiakkaillesi vakioituja HPE Nimble Storage -konfiguraatioita yksinkertaisempaa ja helpompaa myyntitapaa varten!

Käyttöperusteinen hinnoittelumalli

Vaikka asiakkaidesi tallennustila kasvaisi 10 tt:stä 10 pt:hen, he maksavat vain käyttämästään tallennuskapasiteetista, ja laajentamista varten on saatavilla liikkumavaraa, kun sitä tarvitaan.

Valitse HPE GreenLake Storage -konfiguraatiosi

Valitse vakioiduista HPE Nimble -laitteistokonfiguraatioista
alkaen 30 Tt:sta kolmen tai viiden vuoden sopimuksella:

  • HPE Nimble Hybrid Flash 40
  • HPE Nimble All Flash 40
  • HPE Nimble Hybrid Flash 60
  • HPE Nimble All Flash 60

HPE Nimblen All Flash -järjestelmät

Soveltuvat täydellisesti keskikokoisille ja suurille yrityksille, jotka käsittelevät suuren suorituskyvyn viiveherkkiä työkuormia.

Helposti käyttöön otettavat ja hallittavat HPE Nimblen All Flash -järjestelmät ovat täydellinen yhdistelmä täysin flash-pohjaista suorituskykyä ja HPE Infosightin ennakoivaa analyysiä. Asiakkaasi voivat nauttia nopeasta, luotettavasta pääsystä dataan ja 99,9999 %:n taatusta saatavuudesta.


Lue lisää

HPE Nimblen Hybrid flash -järjestelmät

Soveltuvat täydellisesti pienille ja keskikokoisille yrityksille, jotka haluavat ottaa käyttöön ensimmäisen flash-hybridijärjestelmänsä.

HPE Nimblen mukautuvissa flash-järjestelmissä yhdistyvät kiintolevyt ja puolijohdelevyt. Se on kustannustehokas tallennusratkaisu pienille ja keskikokoisille yrityksille, joiden on pystyttävää nopeuttamaan flash-suorituskykyä ja lujittamaan varmuuskopiointia ja järjestelmäpalautusta.


Lue lisää

HPE GreenLake Storage on nyt saatavilla ALSO Cloud Marketplacen kautta.

HPE GreenLake Storagen ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Riittää, että kirjaudut sisälle ALSO Cloud Marketplaceen, etsit HPE Nimble Storagen ja konfiguroit ja hinnoittelet ratkaisun. ALSOn jälleenmyyjät tarvitsevat vain HPE-kumppanitunnuksensa ja ALSO Cloud Marketplace -tilin jatkaakseen yksityistä pilviratkaisun käyttöään.

Rekisteröi HPE-kumppanitunnus

Saa HPE-kumppanitunnuksesi ja pääse Partner Ready -portaaliin, joka on globaali väylä kaikkeen, mitä tarvitset voidaksesi käydä kauppaa HPE:n kanssa.

Rekisteröidy nyt

Rekisteröi ALSO Cloud Marketplacen tilisi

ALSO Cloud Marketplacen avulla palvelujen mukauttaminen asiakkaittesi tarpeisiin on helpompaa kuin koskaan. Yhdistä laaja pilviratkaisujen valikoimamme nykyiseen tuote- ja palvelutarjontaasi. Kun olet valinnut palvelut, aseta mukautetut hinnat ja lähetä tarjoukset heti.

Rekisteröidy nyt

Vie minut ALSO
Cloud Marketplaceen

Kirjaudu sisään