HPE NIMBLE

Älykäs, itsestään hallittava tallennustila, joka on tarkoitettu pienyrityksille ja myös suuremmille yrityksille.

Valjasta ratkaisun teho, yksinkertaisuus ja älykkyys omaan käyttöösi

Haluavatko pienyritysasiakkaasi ja suuremmat yritysasiakkaasi muuntaa vanhat tallennusratkaisunsa ja vapauttaa IT-resursseja infrastruktuurin hallinnasta? Voisiko älykäs, itsehallintatoiminnolla varustettu, erittäin tehokas ja täysin flash-pohjainen tai hybridityypin tallennusratkaisu vastata tarpeita? HPE Nimble pystyy tähän kaikkeen – ja vielä enempään.

HPE Nimble -tallennustila on helposti käyttöön otettava, käytettävä ja hallittava ratkaisu, jonka avulla IT-yleishenkilöstö pystyy asentamaan järjestelmät itse vain minuuteissa ja vähentämään huomattavasti ylläpitoon kuluvaa aikaa koko elinkaaren ajan. Lisäksi HPE Infosightin ansiosta 86 % konesalien yleisistä ongelmista voidaan ennakoida ja estää, ennen kuin asiakkaat edes huomaavat ongelman – eikä tämä koske vain tallennusjärjestelmää vaan koko infrastruktuuria.

Asiakkaasi voivat aina olla varmoja, että heidän liiketoimintakriittiset sovelluksensa ovat aina käytettävissä ja toimivat aina nopeasti. Tämän takaavat 99,9999-prosenttinen tietojen saatavuus ja Triple+ Parity RAID -vakausominaisuudet, jotka kykenevät käsittelemään kolme samanaikaista aseman vioittumista. Näin he eivät joudu tinkimään suorituskyvystä tai resilienssistä.

Osoita asiakkaillesi, miksi on hyvä olla ketterä – valitse Nimble

Käyttöönotto ja käyttö onnistuu vain muutamassa minuutissa

Helppo asennus, käyttö ja ylläpito. Kytke järjestelmä – ja ala käyttää.

Nauti aina päällä pysyvistä, aina nopeista sovelluksista, joissa tietojen saatavuus on 99,9999 %

Et joudu tinkimään suorituskyvystä tai resilienssistä ja voit silti varmistaa, että liiketoimintakriittiset sovellukset ovat aina käytettävissä ja toimivat aina nopeasti. Kaiken lisäksi voit taata 99,9999-prosenttisen tietojen saatavuuden.

HPE Infosightin avulla ratkaiset ongelmat, ennen kuin ne syntyvät

HPE Infosight ennakoi ja ehkäisee 86 % ongelmista ennen niiden tapahtumista ja maksimoi liiketoimintakriittisten sovellusten toimintavarmuuden.

HPE Nimblen täysin flash-pohjaiset järjestelmät

Soveltuvat täydellisesti keskikokoisille ja suurille yrityksille, jotka käsittelevät suuren suorituskyvyn viiveherkkiä datakuormia, joissa flash-suorituskyky on avainasemassa.

Helposti käyttöön otettavat ja hallittavat HPE Nimblen täysin flash-pohjaiset järjestelmät ovat täydellinen yhdistelmä täysin flash-pohjaista suorituskykyä ja HPE Infosightin ennakoivaa analyysiä. Asiakkaasi voivat nauttia nopeasta, luotettavasta pääsystä dataan ja 99,9999 %:n taatusta saatavuudesta.

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

HPE Nimble -tallennusratkaisujen mukautuvat flash-järjestelmät

Soveltuvat täydellisesti pienille ja keskikokoisille yrityksille, jotka haluavat ottaa käyttöön ensimmäisen flash-hybridijärjestelmänsä sekalaisten yleisten työkuormien käsittelyyn.

HPE Nimblen mukautuvissa flash-järjestelmissä yhdistyvät kiintolevyt ja puolijohdelevyt. Se on kaiken kaikkiaan kustannustehokas tallennusratkaisu pienille ja keskikokoisille yrityksille, joiden on pystyttävää nopeuttamaan flash-suorituskykyään ja luotettavuuttaan.

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – HPE Nimble -tallennusratkaisut

Anna ALSOn auttaa täydellisen HPE Nimble -tallennusratkaisun valinnassa ja konfiguroinnissa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele HPE Nimble -tallennusratkaisujen konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään HPE Nimble -tallennusratkaisua koskevan tarjouksesi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen