Parempia kokemuksia yhteistyön tekemisestä

Ota tiimit yhdistävä ryhmätyö käyttöön missä tahansa Surface Hub -laiteperheen ja Microsoft Teams -sertifioidun kokousympäristön avulla. Tämä tehokas kokous- ja yhteistyöympäristö on suunniteltu kuromaan umpeen etätiimien ja niiden jäsenten väliset etäisyydet. Se perustuu Windows 10:een ja auttaa luomaan vuorovaikutteisia kokemuksia. Surface Hub on saatavana 50″ ja 85″ näytöillä.

Enemmän inhimillisyyttä kokouksiin

Etäkollegat näkyvät kokoustilassa luonnollisen kokoisina näytöllä. Jokainen voi osallistua ja antaa panoksensa etäkokoukseen Surface Hubin mikrofonijärjestelmän ja 4K-kameran ansiosta.

Ajaa kaikkia tärkeitä sovelluksia

Osallistujat voivat käyttää Surface Hubille kaikkia yleisimpiä Microsoft-yrityssovelluksia.

Suunniteltu ideoimiseen

Tiimit voivat kirjoittaa ja piirtää toisilleen sekä herättää ideoita henkiin Microsoft Whiteboardin avulla. Tämä on digitaalinen tiimityösovellus, jota voidaan jakaa eri alustoilla.

Uusia ajatuksia

Tiimit voivat jakaa live-raportteja ja koontinäyttöjä suoraan Microsoftin Power BI –yritystietosovelluksesta.

Surface Hub 2S 85″ yrityksille

  • 85 tuuman 4K+-näyttö
  • Kuvasuhde 16:9
  • 2 Surface Hub 2 Pen -kynää
  • 1 Surface Hub 2 -kamera

Surface Hub 2S 50″ yrityksille

  • 50 tuuman 4K+-näyttö
  • Kuvasuhde 3:2
  • 1 Surface Hub 2 Pen -kynä
  • 1 Surface Hub 2 -kamera

Mukana toimitettavat tarvikkeet

Surface Hub 2 -kamera

Se mahdollistaa ihmisten välistä tapaamista vastaavan kokemuksen tehokkaalla 4K-kameralla. Se tarjoaa täyden näkökentän, jossa huoneen ja etäkokouksen osallistujat näkyvät yksityiskohtaisesti. Surface Hub 2S -toimitus sisältää yhden Surface Hub 2 -kameran.

Surface Hub 2 Pen -kynä

Tiimit voivat hyödyntää Surface Hub 2 Pen -kynää yhteistyön parantamiseksi. Se varmistaa tarkan Surface-kirjoituksen suurelle näytölle skaalattuna ja on niin reagoiva, että tuntuu kuin kynän kärjestä virtaisi mustetta. Surface Hub 2S 50″ -toimitus sisältää yhden Surface Hub 2 -kynän. Surface Hub 2S 85" -toimitus sisältää kaksi.

Ohjelmat ja hinnoittelu

Tutustu tarkemmin Surface Hub 2s -ohjelmiin ja -hintoihin.

Näytä ohjelmat ja hinnat

Onko sinulla kysyttävää Surfacesta?

Ota yhteyttä paikalliseen ALSO-asiantuntijaan, niin saat vastauksia Microsoft Surface -tuotteista, palveluista ja hinnoittelusta.