Tervetuloa Intelille®

Intel® Technology Provider -kumppanina saat nyt lisää etuja

Kerää pisteitä Intel-tuotteiden ostoista

Suojaa suosikkivalokuvat tai luottamukselliset yritystiedot Intelin vankkojen end-to-end-tietoturvallisuus- ja -luotettavuusratkaisujen avulla.

Ostatko jo Intel-tekniikalla varustettuja järjestelmiä?

Varmista, että saat palkintosi! Nyt voit kerätä palkintopisteitä uusimpien Intel-tekniikalla* varustettujen tietokoneiden, kannettavien tai Ultrabook™-järjestelmien taikka Intel®-komponenttien ostoista. Alla on tietoja siitä, miten voit aloittaa palkintopisteiden keräämisen heti.

Miten aloitan?

Jos olet jo Intel® Technology Provider -ohjelman kulta- tai platinatason kumppani, voit aloittaa palkintopisteiden keräämisen heti. Hyväksy vain ensin Intel Technology Provider -sivuston www.intel.com/technologyprovider Points-osiossa olevat sopimusehdot.

Olenko oikeutettu keräämään palkintopisteitä?

Kaikki Intel® Technology Provider -ohjelman kulta- ja platinatason kumppanit voivat kerätä palkintopisteitä. Jos haluat ryhtyä kulta- tai platinatason kumppaniksi, saat lisätietoja Intel® Technology Provider -sivuston ( www.intel.com/technologyprovider) My Membership -osiosta.

Miten palkintopisteitä kerätään?

Kun olet hyväksynyt sopimusehdot ja saanut vahvistuksen sähköpostitse, sinulle alkaa kertyä palkintopisteitä hyväksytyistä ostoista ja toiminnoista Intelillä automaattisesti. Verkosta löydät ajantasaisia tietoja palkintopisteiden keräysmahdollisuuksista, ja voit tarkistaa sieltä palkintopistesaldosi. Voit kerryttää palkintopisteitä myös säännöllisesti järjestettävien mainoskampanjoiden aikana. Mainoskampanjoista ilmoitetaan Intel® Technology Provider -ohjelman tiedotteissa ja pisteidenkeräyssivustolla.

Mitä palkintopisteillä voi lunastaa?

Palkintopisteillä voi lunastaa yritykselle hyödyllisiä tuotteita, kuten julkistettuja Intel-komponentteja, esittelytuotteita sekä laadukkaita markkinointimateriaaleja, joita voit käyttää verkkosivustollasi tai myymälässäsi. Jos haluat ilahduttaa itseäsi tai työntekijöitäsi, voit lunastaa palkintopisteillä lahjakortteja tai hotelliyöpymisiä.

Miten yritykseni hyötyy palkintopisteistä?

  • Voit säästää rahaa heti lunastamalla pisteet tuotetilauksen yhteydessä.
  • Voit toimittaa asiakkaiden käyttöön uusinta Intel-tekniikkaa.
  • Voit lisätä tuotemerkkisi näkyvyyttä paikallisesti ja verkossa yhteisbrändäämällä markkinointituotteita.
  • Voit motivoida työntekijöitä lukuisten palkintojen, kuten lahjakorttien, avulla.