1. takaisin

4000 työntekijää 30 maassa

Etsimme jatkuvasti tämän päivän ja huomisen kykyjä. Löydät avoimet työpaikkamme klikkaamalla karttaa.

{{jobs.length}} Valitse maa

{{job.title}}
Kontakt

Kuinka haet työpaikkaa

Tässä muutamia yksinkertaisia ohjeita hyvän työhakemuksen tekoon.

  • Kerro saatekirjeessä lyhyesti itsestäsi ja siitä, miksi kyseinen työpaikka kiinnostaa sinua ja miksi asiantuntemuksesi olisi meille erityisen arvokasta.
  • Liitä hakemukseen ajantasainen ansioluettelo.
  • Ennen hakemuksen lähettämistä yhdistä kaikki Word-dokumentit yhdeksi PDF-tiedostoksi, jonka koko ei saa olla suurempi kuin 5 MB.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voit jättää hakemuksen suoraan yksittäiseen tytäryhtiöön. Mikäli useampi maa tai tytäryhtiö kiinnostaa sinua, voit myös hakea ALSO Groupin keskitetyn työnhakupalvelun kautta. He käyvät läpi hakemuksesi ja toimittavat sen edelleen tytäryhtiöihin ja/tai maihin, joissa on vapaana soveltuvia työpaikkoja.

Jokaisen tehtävän hakumenettelyn kesto on erilainen, joten tähän ei ole yhtä vastausta. Teemme kuitenkin parhaamme vastataksemme hakijalle niin pian kuin mahdollista.

Suosimme sähköisiä hakemuksia

Päivitämme avoimet työpaikkamme päivittäin. Kun paikka on täytetty, se poistuu sivustoltamme. Näin ollen, voit luottaa siihen, että sivuston työpaikat ovat edelleen avoimia.

Jos et tule valituksi, voit luonnollisesti hakea mitä tahansa ALSOn avoimista työpaikoista.

Pyrimme luomaan työolosuhteet, jotka houkuttelevat kyvykkäitä ihmisiä, ja tarjoamaan heille puitteet työuriensa ja potentiaalinsa kehittämiseen. Alanvaihtajat ovat siten tervetulleita, kunhan he ovat päteviä hakemaansa tehtävään.

ALSO etsii jatkuvasti kyvykkäitä ihmisiä vahvistamaan organisaatiotaan. Siksi ilahdumme aloitteellisista hakijoista.