Täysin flash-pohjaiset ja hybridityypin tallennusratkaisut

Täydellinen suorituskyvyn, omavaraisen toiminnan ja pilveä varten suunnittelun tallennuksen yhdistelmä.

Ylivoimainen suorituskyky ja tietojen eheys täysin flash-pohjaisen tallennusjärjestelmän avulla

Valtaisat tietomäärät ja ennakoimaton tietojen käyttö aiheuttavat merkittävää haittaa modernien yritysten tehokkuudelle. Jotta näistä haasteista selvitään, yritykset tarvitsevat tallennusratkaisuja, jotka vastaavat suuren kapasiteetin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa nopeampia vasteaikoja sekä yhdenmukaista luotettavuutta liiketoimintakriittisten sovellusten toiminnassa.

Flash-tallennusratkaisut tarjoavat puolijohdeasemien (SSD) hyödyt, eli ne (toisin kuin kiintolevyasemat (HDD)) käyttävät flash-pysyväismuistia eikä niissä ole liikkuvia osia. Tämän ansiosta tiedonsiirtotoiminnot ovat nopeampia ja kuluttavat vähemmän virtaa, mutta tallennetun tiedon eheys säilyy – myös sähkökatkosten aikana.

Suorituskyky ei kuitenkaan ole ainoa etu: täysin flash-pohjaiset järjestelmät ovat yleensä pienempiä kuin perinteiset tai hybridityypin tallennusjärjestelmät ja vievät vähemmän tilaa tallennusräkeissä. Lisäksi niissä on kattavat laajennusmahdollisuudet. siksi johtuen ne sopivat erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat aloittaa pienestä mutta kasvaa nopeasti.

Potkua sovellusten ja palvelujen toimivuuteen

Täysin flash-pohjaiset järjestelmät hyötyvät paremmasta IOPS-suorituskyvystä ja auttavat konesaleja suorittamaan liiketoimintakriittiset sovellukset nopeammin, helpommin ja tehokkaammin.

Parempi konesalin taloudellisuus

Täysin flash-pohjaiset järjestelmät ovat suorituskyvyltään nopeampia, kapasiteetiltaan suurempia ja säästävät huomattavasti sähkö- ja jäähdytyskuluissa ajan mittaan. Kaikki tämä on mahdollista, vaikka konesalin pinta-alatarve pienenee.

Aloita pienestä ja kasva tarpeiden mukaan

Koska on mahdollista aloittaa pienestä kokoonpanosta ja laajentaa kapasiteettia kasvavien tallennustarpeiden mukaan, asiakkaidesi tulevaisuus on varmistettu.

Takaa kustannustehokas suorituskyky ja parempi luotettavuus hybriditallennusratkaisuilla

Pelkästään HDD-tallennusta käyttävien yritysten riskejä ovat hidas tietojen saanti ja tallennusasemien vioittumiset. Ne tarvitsevat nopeaa suorituskykyä ja luotettavan, kustannustehokkaan infrastruktuurin, joka pitää niiden liiketoiminnan käynnissä.

Sitä vastoin hybriditallennusratkaisuissa yhdistyvät perinteiset HDD- ja SDD-asemat, mikä nopeuttaa IOPS-suorituskykyä ja lyhentää viiveitä. Hybridiratkaisuissa yhdistyvät flash-asemien nopeus ja HDD-asemien kapasiteetti, ja niissä on tasapainoinen, luotettava infrastruktuuri asiakkaitasi varten. Tämän lisäksi ne vähentävät täysin flash-pohjaiseen järjestelmään päivittämisestä aiheutuvia kustannuksia.

Hyödynnä älykkään data-alustan voima

Onko asiakkaillasi hankaluuksia tietojensa seuraamisessa? Onko heidän tallennusinfrastruktuurinsa liian monimutkainen, mikä saa IT-osaston käyttämään suurimman osan ajastaan reagointiin ja vianetsintään? HPE:n täysin flash-pohjaiset ja hybridityypin ratkaisut on suunniteltu nujertamaan nykyaikaisten tiedonhallintajärjestelmien rajoitukset yhdistämällä tekoälyhallinnan, hybridipilvipalvelujen joustavuuden ja palvelun taloudellisuuden.

HPE:n älykäs data-alusta voi muuntaa konesalit sekä uudistaa tietojen toimittamista, hallintaa ja analysointia. Tekoälyn ansiosta hallinta tapahtuu itsestään, joten IT-osasto voi keskittyä vähemmän infrastruktuuriin ja enemmän liiketoiminnan tuloksiin. Se on pilviyhteensopivaksi suunniteltu, jotta asennus ja toiminnot onnistuvat sujuvasti asiakkaasi hybridiympäristössä. Ja sitä käytetään palveluna, jotta IT-osastot voivat täsmäyttää paremmin kulut liiketoimintatarpeiden mukaan.

HPE Infosight

Asiakkaasi voivat hallita infrastruktuuriaan ja ratkaista haastavimmat ongelmat automaattisesti HPE Infosightin tekoälyn avulla.

Erityisesti pilveä varten suunniteltu

Suorita mikä tahansa tietokuorma missä tahansa. Lisää ketteryyttä ja kustannussäästöjä siirtämällä sovelluksia ja tietoja suojatusti ja tehokkaasti ydin-, reuna-alueen ja pilviresurssien kesken.

Käyttökokemus palveluna

Tarjoa palvelukäyttökokemus asiakkaidesi infrastruktuurissa ja karsi kustannuksia hyödyntämällä pilven kaltaisia kulutusmalleja.

HPE Primera

Valjasta käyttöösi maailman älykkäimmän liiketoimintakriittisille sovelluksille tarkoitetun tallennusratkaisun täysi teho. Pilviyhteensopiva ja HPE InfoSightin tuottamien tietojen tukema HPE Primera tarjoaa välittömän pääsyn tietoihin, 100 %:n saatavuuden ja toimintaa häiritsemättömät päivitykset – kaiken tämän palvelun muodossa.

Tutustu HPE Primeraan

HPE Nimble

Kehitä yritysasiakkaidesi tallennusratkaisukokemusta HPE Nimblen avulla. Se on helppo ottaa käyttöön ja hallita, ja se takaa vastustuskykyisen, 99,9999 %:n tietojen saatavuuden sekä älykkään, omatoimisesti toimintaansa ohjaavan tekoälyn, joka ratkaisee ongelmat automaattisesti.

Tutustu HPE Nimbleen

HPE MSA Gen6

Täysin uusi HPE MSA Gen6 uudistaa asiakkaidesi tallennusratkaisut ja nopeuttaa tietojen käsittelyä. Se on suunniteltu tarjoamaan SMB-asiakkaillesi yksinkertainen, nopea ja edullinen tallennusratkaisu, joka on helposti skaalattavissa kaikkein vaativimpiinkin tarpeisiin.

Tutustu HPE MSA:han

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – täysin flash-pohjaiset ja hybridityypin tallennusratkaisut

ALSOlla on ainutlaatuiset edellytykset tukea yritystäsi HPE:n täysin flash-pohjaisten ja hybridityypin tallennusratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotossa. HPE:n alan johtavat osaamis- ja suosituspalvelut voivat nopeuttaa kykyäsi rakentaa tehokkaita, älykkäitä infrastruktuureja, jotka räätälöidään asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele täysin flash-pohjaisten ja hybridityypin tallennusratkaisujen konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Kysyttävää tallennus- ja varmuuskopiointiratkaisuista?
Soita Tommi.

ALSOn kokeneelle HPE-tuotteisiin erikoistuneelle myynti- ja tuoteasiantuntijalle.

Tommi Lehto

Team Leader HPE

+358 400 819 527

Tommi.Lehto@also.com

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen