1. takaisin

Mitä työntekijämme sanovat?

ALSO Groupin pääkonttorilla Sveitsissä ja Euroopan ALSO-yhtiöissä työskentelee yli 3 520 omistautunutta työntekijää, jotka edustavat 50:tä eri kansallisuutta.

Raino Mäki

Business Lead
Components&Gaming and Printing

ALSOn Components & Gaming- ja Printing -tiimejä vetää nyt Raino Mäki. Aiemmin työkokemusta on kertynyt niin pelitukkurilta kuin valmistajaltakin. Halu oppia uutta näkyy myös vapaa-ajalla. Mutta mikä on Rainollekin mahdoton yhtälö?

Lue lisää

Jouni Sappinen

Cloud & Software Lead

ALSO Cloud Marketplace mahdollistaa jälleenmyyjien siirtymisen lisenssimyynnistä palveluliiketoimintaan. 12-henkistä tiimiä vetää aivan toista alaa opiskellut Jouni Sappinen. Mutta mikä tuo hänen työhönsä tekemisen meininkiä?

Lue lisää

Stefanie Ullrich

Verkkosivujen suunnittelu (markkinointi)

"ALSOssa saa esittää omia näkemyksiään ja käyttää luovuuttaan. Sen ansiosta jokainen uusi projekti tarjoaa uusia haasteita ja uusia ratkaisuja. Tällainen työskentelytapa on hauska, motivoiva ja erittäin palkitseva."

Simon Lahner

Avainasiakaspäällikkö

"Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaan odotuksiin ja jopa ylittämään ne."

Mario Obst

Head of Digital Press ALSO Group

"ALSOlla kaikki pyörii asiakkaan ympärillä. Tämä ei ole pelkkä iskulause, vaan sydämen asia jokaiselle meistä. Ei ole väliä, tapaammeko asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvotusten: me välitämme asiakkaistamme ja haluamme intohimoisesti palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Niin se pitää ollakin, koska loppujen lopuksi kaikkihan me olemme "vain" asiakkaita."