Pyydä apua sopivien, ergonomisten tuotteiden löytämiseksi työntekijöillenne.

Hyvä ergonomia on tärkeää tehokkaan ja kipuja aiheuttamattoman tietokoneen äärellä työskentelyn kannalta. Kuinka päästä alkuun hyvissä ergonomisissa tavoissa ja oikeilla varusteilla?

Contour Designin huippupätevät konsultit tarjoavat tunnin mittaisen katsauksen työpaikastasi yhteistyössä valitsemasi IT-jälleenmyyjän kanssa. Virtuaalisesti tai työpaikallasi ja täysin ilman velvoitteita tai laskelmia.

Varaa tapaaminen tästä

PYYDÄ APUA ASIANTUNTIJALTA

Contour Designin konsultit ovat toimistoergonomian asiantuntijoita – sekä yleisellä tasolla että tietenkin oikeiden tuotteiden valinnassa. Meillä on kokemusta kokonaisuuksista: Onko fyysistä kipua? Miten työpöytä toimii? Työtuoli sekä näyttöjen, hiiren ja näppäimistön sijoittelu. Onko valaistus optimaalinen? Entä työntekijöiden ympäristön melu? Ovatko ne peräkkäin? Onko liian kuuma? Liian kylmä? Voimme myös auttaa neuvoilla asennon muuttamisessa, antaa harjoitusehdotuksia ja paljon muuta.

ILMAN LASKELMIA

Contour Designin tapaaminen ei sido mitenkään. Lisätarjouksena lähetämme sinulle mielellämme lainalaitteita, jotta pääset testaamaan Contour Designin tuotteita ennen ostopäätöstä.

OMISTETUT RESURSSIT

Contour Designilla on resursseja tapaamiseen paikan päällä yrityksessäsi yhdessä IT-jälleenmyyjäsi kanssa tai virtuaaliseen tapaamiseen. Konsulteillamme on useiden vuosien kokemus hyvän ergonomian ja sopivien laitteiden neuvonnasta. Tarjoamme tämän kokemuksen jakamista kaikille, jotka haluavat työskennellä tehokkaammin ja mukavammin.

PAIKALLINEN LÄSNÄOLO

Contour Designilla on toimistoja Suomessa. Puhumme suomea ja olemme aina valmiita keskustelemaan erityistarpeistasi ja toiveistasi.

KOKEILE JA OSTA

Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi haluaisimme myös tarjota asiakkaallesi ilmaisen Try & Buy -jakson, jotta selviää mikä tuotteistamme sopii juuri hänelle parhaiten

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen konsulttiimme, jos haluat keskustella ilman velvoitteita ja sopia mahdollisesta tapaamisesta.

Maija Korpi

Finland

Mobil: +358 457 201 227

Ota yhteyttä