Oletko joutunut olemaan ilman hyvän ergonomian tarjoamia etuja kotitoimistossa vietetyn vuoden aikana? Olemme nyt vähitellen totuttelemassa uuteen normaaliin, joten on erinomainen mahdollisuus luoda uusi, entistä terveellisempi ja ergonomisempi työpiste.

Kotitoimistot ovat kuluneen vuoden aikana tulleet useimmille meistä tutuiksi. Yhtäkkiä meidän täytyi muuttaa kotimme toimistoiksi. Tänä aikana olemme ehkä unohtaneet ergonomian merkityksen tai jättäneet sen huomiotta. Kun nyt olemme viimein palaamassa takaisin toimistoihin, on hyvä aika arvioida uudelleen työpiste ja optimoida työskentelyn ergonomia. Tämän vuoksi se kannattaa tehdä:

Miksi ergonomia on tärkeää?

Jos kärsit käsivarsien, käsien, niskan, selän tai hartioiden kivuista pitkäkestoisen toimistotyön aikana, on aika tarkastella työpistettäsi ja sen ergonomiaa hiukan tarkemmin. Terveelliset ja ergonomiset työskentelytavat auttavat säilyttämään hyvän asennon ja varmistavat vaihtelun pitkien tietokoneen ääressä vietettävien työpäivien aikana.

Vaihtelu, tauot ja oikeanlaiset työvälineet ovat hyvän ergonomian kulmakiviä. Me kaikki olemme eri muotoisia ja kokoisia. Myös se, millaiset asennot ja liikkeet ovat mielestämme rentoja ja mukavia, vaihtelee eri ihmisten välillä. Hyvän ergonomian ansiosta voit muokata työaseman juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Ergonomiaan panostamalla voidaan ehkäistä huonoista työasennoista ja työskentelytavoista johtuvia vammoja ja kipuja.

Miten voit tehdä työpisteestäsi entistä ergonomisemman?

Millä tavoin voit varmistaa entistä ergonomisemmat työskentelytavat työpaikallasi? Ergonomisten työskentelytapojen omaksumiseen on olemassa erilaisia neuvoja ja niksejä. Voit pitää taukoja, kuunnella kehoasi ja työskennellä vain luonnolliselta tuntuvilla tavoilla. Voit myös päivittää työasemasi hankkimalla sopivia ergonomisia välineitä, kuten Contour Designin RollerMousen.

RollerMouse on keskitetty tankohiiri, joka auttaa säilyttämään ryhdikkään ja oikeaoppisen asennon. RollerMouse auttaa ehkäisemään rasitusvammoja ja mahdollistaa ranteiden pitämisen rentona työskentelyn aikana. RollerMouse auttaa myös lievittämään käsien, käsivarsien, niskan ja selän jännitystä.

Kiität itseäsi tulevaisuudessa

Kiität itseäsi huomenna siitä, että uuteen normaaliisi kuuluu päivitetty ja terveellinen työpiste. Sen lisäksi kiität takuulla itseäsi tulevaisuudessa siitä, että aloit noudattaa myös entistä ergonomisempia työskentelytapoja.

Ergonomiaan ja terveellisiin työskentelytapoihin panostaminen sekä RollerMousen kaltainen keskitetty hiiri varmistavat vaihtelun työpäivän aikana. Tuloksena kärsit tulevaisuudessa vähemmän pitkäkestoisesta toimistotyöskentelystä johtuvista kivuista ja rasitusvammoista.

Uusi normaali on tulevaisuutta. Siirry työpisteessäsi uuteen normaaliin. Tunne ero, mukavuus, rentoudu ja nauti.

Hanki RollerMouse ja muuta työskentelytapojasi ergonomisemmiksi jo tänään!