16.1.2024 - Tampere

ALSO ilmoittaa Microsoft Copilot for MS 365:n olevan saatavilla kanavalle

Generatiivisen tekoälyn markkinoiden odotetaan nousevan 22 miljardiin euroon vuonna 2025, mikä on kaksi kertaa enemmän vuonna 2023. Microsoftin viimeisin toimenpide antaa jälleenmyyjille nyt tilaisuuden hyödyntää tätä mahdollisuutta. Microsoft Copilot for Microsoft 365 julkaistiin alun perin rajoitetulle määrälle suuryritysasiakkaita. Tästä päivästä lähtien se on kaikkien pilvipalvelujen tarjoajien (CSP) käytettävissä. ALSOn kumppanit voivat nyt laajentaa generatiivisen tekoälyn portfoliotaan ja tarjota sitä kaikenkokoisille asiakkaille.

Tämä on entistäkin merkittävämpää, sillä vähimmäistilausmäärää on alennettu merkittävästi. Vähimmäistilausmäärä oli aiemmin 300 käyttäjää ja nyt se on vähennetty yhteen käyttäjään. Käyttöoikeuden joustavuus antaa suurelle joukolle pieniä ja keskisuuria yrityksiä tilaisuuden tutustua Copilotin mahdollisuuksiin minimaalisilla alkuinvestoinneilla.

Lisäksi Microsoft on yksinkertaistanut olemassa olevien Microsoft 365 -tilausten vaatimuksia. Asiakkaat voivat nyt käyttää Copilotia Business Standard -tasolta ylöspäin, mikä luo Microsoft 365- ja Copilot-palveluista houkuttelevan ja kustannustehokkaan yhdistelmän.

ALSO AI Academy on sitoutunut vahvistamaan kaikkien kanavakumppaneiden presales-, myynti- ja teknisiä tiimejä. Erityinen koulutussarja keskittyy Copilotin kehittämiseen ja integrointiin M365-sovelluksia varten. Lisäksi on saatavilla tukea Microsoft Copilot- ja Azure AI -palveluiden rakentamista ja markkinointia varten. Aloitteen tavoitteena on kehittää tehokkaita markkinastrategioita ja lisätä asiakkaiden kiinnostusta näihin teknologioihin.

CSP:t ja muut kumppanit, jotka haluavat lisätä generatiivisen tekoälyn tarjontaansa, voivat nyt helposti löytää lisätietoja ja resursseja ALSO AI Academyn aloitussivun kautta.

ALSO – The Technology Provider  

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveitsi) on yksi johtavista ICT-alan teknologiatoimittajista, joka toimii tällä hetkellä 30 Euroopan maassa ja yhteensä 144 maassa ympäri maailmaa PaaS-kumppaneiden kautta. ALSO-ekosysteemiin kuuluu yhteensä noin 120 000 jälleenmyyjää, joille tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja IT-palveluita yli 700 toimittajalta yli 1450 tuotekategoriassa. Kiertotalouden hengessä yritys tarjoaa kaikki palvelut tarjonnasta jälleenkäsittelyyn yhdestä paikasta. Liiketoiminta jakautuu Supply-, Solutions- ja Service-divisiooniin. Supply-divisioonaan sisältyvät laitteisto- ja ohjelmistovalikoimat. Solutions-divisioona tukee asiakkaita räätälöityjen IT-ratkaisujen kehittämisessä. Service-divisioona keskittyy tilauspohjaisiin pilvipalveluihin sekä kyberturvallisuuden, virtualisoinnin ja tekoälyn alustoihin. Suurin osakkeenomistaja on Droege Group, Düsseldorf, Saksa. Lisätietoja osoitteessa: https://also.com.

Lisätietoja

Brigitte Van den Boogaard
085-2226677
Brigitte.vandenBoogaard@also.com