Microsoft esittelee nyt Modern Mobile Mouse´n uusissa väreissä, mutta samoilla tunnetuilla ominaisuuksilla: kevyt, langaton ja helposti mukana kulkeva.

Microsoftin Modern Mobile Mouse´ssa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja ergonomia upeisiin raikkaisiin väreihin. Sen vieritys-toiminto parantaa käyttökokemustasi ja hiiren Bluetooth- ja BlueTrack-teknologiat vapauttavat sinut toimimaan kaikilla pinnoilla ja alustoilla.

KATSO KAIKKI VÄRIT

 


Microsoft Arc Touch yhdistää vallankumouksellisen muotoilun ja ergonomian nyt yhä uusiin väreihin. Se on perinteisiin hiiriin verrattuna voittamaton matkakumppani. Napsautat sen vain litteäksi ja sujautat taskuun tai laukkuun. Sileä ja pehmeä hiiri istuu miellyttävästi käteesi ja sen kosketusraita reagoi tarkasti sormen liikenopeuteen ja haptisen palautteen avulla voit vierittää sivua pystysuoraan.

Microsoft Pro IntelliMouse on tehokas työ- ja pelihiiri, joka toimii nopeasti ja reagoi herkästi. Se on myös tarkka ja kestävä. Hiiressä on mukautettavat painikkeet, hyvä tuntuma ja seurantatunnistin, joka havaitsee pienimmätkin liikahdukset. Täydennä käyttökokemus valitsemalla haluamasi hiiren takavalo.

KATSO KAIKKI ARC TOUCH- JA PRO INTELLI


Katso myös uudet ergonomiset näppäimistöt joissa hymy-näppäin vakiona

KATSO KAIKKI ERGONOMIC-TUOTTEET


Jos asiakkaasi etsii ratkaisua jolla esitys saadaan isolle näytölle langattomasti omasta kannettavasta, tarjoa hänelle langaton näyttösovitin Microsoft Wireless Display Adapter V2. Sen avulla voit näyttää tabletin, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen sisällön teräväpiirtotelevisiossa tai erillisessä näyttölaitteessa. Suoratoista elokuvia, tarkastele henkilökohtaisia valokuvia tai näytä esitys isossa ruudussa – täysin langattomasti. Riittää, kun kytket näyttösovittimen USB- ja HDMI-liitännät teräväpiirtotelevisioon tai erilliseen näyttölaitteeseen ja muodostat siihen päätelaitteltasi WiFi-yhteyden. Langaton näyttösovitin muodostaa luotettavan yhteyden jopa 7 metrin etäisyydellä.

KATSO KAIKKI MICROSOFTIN LANGATTOMAT TARVIKKEET