Jabra PanaCast 50

Ensimmäinen uusia normaaliolosuhteita tukeva älykäs videobar-ratkaisu.

Rajoitusten aikana ja etäisyyksille asetettujen vaatimusten vuoksi tarvitsemme etäkokouksillemme entistä paremmat ääni- ja videojärjestelmät, jotka eivät vaaranna turvallisuutta. Samalla yritysten on kuitenkin tehtävä konttoreistaan ja yhteistyötiloistaan turvallisia kaikille käyttäjille.

Alan johtavan ammattitason äänentoiston, kehittyneen ja innovatiivisen 180 asteen videoteknologian sekä ainutlaatuisten tekoälyominaisuuksien ansiosta PanaCast 50 mahdollistaa kokoukset, joissa etäisyysvaatimukset täyttyvät – riippumatta siitä, miltä "uusi normaali" näyttää.

Yhteistyötä – uudella tavalla...

Jabra PanaCast 50

Suunniteltu ensimmäiseksi uusia normaaliolosuhteita tukevaksi älykkääksi videobar-ratkaisuksi

  • Vaikuttava ääni alan johtavalta ammattitason äänentoiston valmistajalta
  • 180 asteen videoteknologian ansiosta kaikki ovat kuvassa ja etäisyyksille asetettuja vaatimuksia voidaan noudattaa
  • Älykäs Virtual Director -toiminto säätää videokuvan reaaliaikaisesti optimaalista kokouskokemusta varten
  • Safety Capacity ja Room Usage Insights tuottavat anonymisoitua dataa kaikkien kokoushuoneiden reaaliaikaisesta käyttöasteesta kerralla
  • Verkossa toimivien järjestelmien ansiosta niitä on helppo hallita etäyhteydellä

  • Valkotaulun reaaliaikainen suoratoistoteknologia helpottaa yhteistyötä etätyöskentelyssä
  • Ainutlaatuinen edistyksellinen järjestelmäarkkitehtuuri mahdollistaa monet älykkäät ominaisuudet
  • Erittäin helppokäyttöinen Plug-and-play nopeaan asennukseen
  • Asennus ei voisi olla yksinkertaisempaa. Valittavana on kolme vaihtoehtoa: seinäteline, pöytäteline tai näyttöteline (VESA)
  • Optimoitu kaikille johtaville UC-alustoille


Tarjoa aivan uusi kokouskokemus.

Aikana, jolloin yritykset ympäri maailmaa pyrkivät sopeutumaan uusiin toimintatapoihin, fyysiset kohtaamiset voivat olla haaste. Sitä sen ei kuitenkaan tarvitse olla, koska voit nyt tarjota asiakkaillesi aivan uuden kokouskokemuksen. Videokokousratkaisumme, jossa on 180 asteen näkökenttä, mahdollistaa nyt kokousten pitämisen tinkimättä etäisyysvaatimuksista ja leikkaamatta ketään pois kuvasta. Älykäs toiminto rekisteröi huoneessa olevien henkilöiden lukumäärän ja varmistaa, että ohjeita noudatetaan. Uusi normaali vaatii uusia teknologisia ratkaisuja.Tarjoa heille mahdollisuus työskennellä paremmin yhdessä.

Pelkästään maaliskuussa 2020 työhön liittyvien videokokousten määrä oli yli kaksinkertaistunut (21 prosentista 43 prosenttiin*), mutta videon laatu on edelleen usein suuri ongelma. Nyt voit tarjota asiakkaillesi ratkaisun, joka takaa paremmat ja tehokkaammat verkkokokoukset alan johtavalla äänikokemuksella yhdistettynä markkinoiden edistyneimpään kamerateknologiaan. Toisin sanoen PanaCast 50 tarjoaa heille ratkaisun optimaaliseen yhteistyöhön.

Ratkaise videokokousten yleiset ongelmat.

Asiakkaidesi kamppaillessa huonon äänen- ja videonlaadun kanssa kokoushuoneissaan kokousten laatu kärsii. Tarjoa heille ratkaisu, jossa yhdistyvät kaikki parhaat puolet, alan johtava ammattimainen ääni ja innovatiivinen 180 asteen video luonnollisempia keskusteluja varten kaikkialla, missä he työskentelevät. Eikä siinä kaikki: Ratkaisu sisältää myös älykkäitä ohjelmisto-ominaisuuksia. Safety Capacity tarjoaa turvallisuutta ja Room Usage Insights ilmoittaa huoneiden käytön tiedot, joten voit aina ennakoida. Lyhyesti sanottuna voit tarjota asiakkaille videokokemuksen, joka on yhtä hyvä kuin olla itse paikan päällä.Hanki uskollisia asiakkaita maksimoimalla heidän sijoituksensa.

Kun asiakkaat sijoittavat paljon rahaa yhdistettyyn viestintään (Unified Communications, UC), heidän on varmistettava, että he eivät tuhlaa rahojaan ratkaisuun, jota kukaan ei aio käyttää. Voit nyt ottaa etumatkaa kilpailijoihisi tarjoamalla asiakkaillesi ratkaisuja, joita työntekijät käyttävät mielellään, mikä takaa mahdollisimman korkean sijoitetun pääoman tuoton saavuttamisen.

Jabra PanaCast 20