PARHAASTA ON TULLUT YHÄ PAREMPI!


Modernissa avokonttorissa voi olla joskus vaikeaa työskennellä keskittyneesti ulkoisen hälyn vuoksi. Palavereja pidetään virtuaalisesti enemmän kuin koskaan, myös kotoa tai matkoilta käsin ja tätä varten tarvitaan laadukas headset.


Tarjoamme uuden sukupolven ammattilaistason headsetit: Evolve2 on valmistettu uusimpien standardien mukaisesti, jotta työskentely sujuu tehokkaammin kuin koskaan ennen – kaikilla yleisimmillä ja uusimmilla sovelluksilla! Investointi Evolve2 -tuotteisiin kannattaa myös tulevaisuutta ajatellen!

 

EVOLVE ON KEHITTYNYT. TUTUSTU EVOLVE2
– UUTEEN STANDARDIIN

 

Uusi Jabra Evolve2 75

Evolve-mallistomme uusin jäsen Jabra Evolve2 75 on suunniteltu erityisesti hybridityöhön ja lisäämään tuottavuutta missä vain käyttäjä työskenteleekin. Kaksoispehmustettu ääntä eristävä muotoilu*, 8 tarkasti sijoiteltua mikrofonia ja Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ -vastamelu hiovat äänenlaadun huippuunsa jopa kaikkein hälyisimmissä ympäristöissä, mikä lisää työn joustavuutta ja tehokkuutta. Pehmusteiden ainutlaatuinen muotoilu vähentää päähän kohdistuvaa painetta ja estää korvia kuumenemasta, joten kuulokkeet ovat miellyttävän tuntuiset pitkäkestoisessakin käytössä.

PUHELUIDEN ÄÄNENLAATU

Kahdeksan mikrofonia eliminoivat taustahälyn ja mahdollistavat kristallinkirkkaan äänenlaadun puheluiden aikana

MIKROFONIPUOMI

33 % lyhyempi mikrofonipuomi joka voidaan halutessa taittaa lähes näkymättömiin mahdollistaen paremman joustavuuden ja erinomaisen äänenlaadun

ANC

Täysin säädettävissä oleva Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ parantaa keskittymistä meluisissa ympäristöissä

VARATTU-VALO

Paranneltu 360° näkyvyydellä varustettu Varattu-valo kertoo muille käyttäjän olevan varattu vähentäen näin keskeytyksiä ja parantaen keskittymistä

LANGATON KANTAMA

30 m langaton kantama, helppo yhteyden muodostaminen tietokoneeseen ja älypuhelimeen – sekä Link 380-dongle jolla saavutetaan joustavin mahdollinen käyttö

KAIUTTIMET

40 mm kaiuttimet toistavat musiikin erinomaisen laadukkaasti

PUHELUIDEN LAATU JA MELUNVAIMENNUS

Ainutlaatuiset kahta erilaista vaahtomuovia sisältävät kuuloketyynyt mahdollistavat paremman melunvaimennuksen ja puheluiden terävän äänenlaadun

AKKU

Parempaa joustavuutta pidemmän akunkeston ansiosta

KOLMOISSIRU

Kehittyneen kolmoissirun tehostaman algoritmin avulla nopeampi, älykkäämpi ja tehokkaampi suorituskyky.

PÄIVITÄ

Aika päivittää

Asiakkaasi tuntevat Evolven, joka ei ole markkinajohtaja ilman syytä. Asiakkaidesi on pystyttävä vastaamaan muuttuvien työympäristöjen tarpeisiin. Ollakseen tehokkaita he tarvitsevat työvälineiltään ja laitteiltaan parasta mahdollista suorituskykyä. Tee lisämyyntiä asiakkaillesi päivittämällä heidän ratkaisunsa tämän päivän työelämän haasteiden helpottamiseksi. Evolve2 -tuoteperheen avulla helpotamme työntekoa avoimessa työympäristössä, toimiston ulkopuolella ja tien päällä.

Oletuksena hyvä suorituskyky. Evolve2 luo uuden standardin.

UUSI MAHDOLLISUUS

Kasvata myyntiäsi

Millä kasvatat myyntiäsi? Tarjoamalla asiakkaillesi jotain uutta ja aidosti lisäarvoa tuottavaa. Evolve2-sarja täydentää olemassa olevaa markkinoiden johtavaa Evolve-tuoteperhettä ja auttaa sinua uusien myyntimahdollisuuksien löytämisessä.

Uusi standardi uuteen aikaan.

TEKNOLOGIA

Teknologiamme ansiosta myymäsi laitteet luovat aitoa lisäarvoa

Evolve2 on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden työpaikkojen haasteisiin. Laitteidemme ohjelmistojen ansiosta ne tuovat lisäarvoa asiakkaille myös ajan kuluessa. Laitteisiin tarjotaan ohjelmistopäivityksiä ja uusia analyyttisia ominaisuuksia jatkuvasti sen varmistamiseksi, että ne säilyvät kilpailukykyisinä myös tulevaisuudessa. Evolve2 on täydellinen valinta tämän päivän jatkuvasti muuttuvaan työelämään.

Evolve 2: Vieläkin parempi.

UC-YHTEENSOPIVUUS

UC-sertifikaatti tarkoittaa käyttömukavuutta

Evolve2 on yhteensopiva kaikkien johtavien UC-alustojen kanssa. Se on on ensimmäinen kuulokesarjamme, joka on sertifioitu MS Teamsille ja täyttää Microsoftin Open Office -sertifikaatin vaatimukset. Voimme siis taata parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Auta asiakkaitasi hyödyntämään käyttämänsä UC-alustan täyttä potentiaalia. Koska mitä enemmän he hyötyvät siitä, sitä enemmän he pitävät siitä ja käyttävät sitä.

Uusi standardi on taattu.

Evolve2 – uusi standardi.

 

LUOTTAMUS


Ole asiantuntija, jota asiakkaasi tarvitsevat


Asiakkaasi tarvitsevat luotettavia neuvonantajia navigoidessaan digitaalisen kehityksen polulla. Tässä on teidän mahdollisuutenne. Evolve2 luo ammattilaiskuulokkeiden uuden standardin, joka tuo aitoa lisäarvoa tämän päivän muuttuvassa työympäristössä.


Näytä heille, että tiedät mistä puhut.Koulutusmateriaalit ja -videot ovat saatavilla Jabran kumppaniportaalissa; Jabra One Zone.
Voit ladata täältä Jabra Evolve2 Range tiivistelmän tuotteesta.