PARHAASTA ON TULLUT YHÄ PAREMPI!


Modernissa avokonttorissa voi olla joskus vaikeaa työskennellä keskittyneesti ulkoisen hälyn vuoksi. Palavereja pidetään enemmän virtuaalisesti kuin koskaan myös kotona tai matkalla ja tätä varten tarvitaan laadukas headset.


Tarjoamme uuden standardin ammattilaistason headsetit: Evolve2 on valmistettu uusimpien standardien mukaisesti, jotta työskentely sujuu tehokkaammin kuin koskaan ennen – kaikilla yleisimmillä ja uusimmilla sovelluksilla! Investointi Evolve2 tuotteisiin kannattaa myös tulevaisuutta ajatellen!

 

EVOLVE ON KEHITTYNYT. TUTUSTU EVOLVE2

– UUTEEN STANDARDIIN

 

PÄIVITÄ

Houkuttele asiakkaasi päivitykseen

Asiakkaasi tietävät Evolven, joka ei ole ilman syytä markkinajohtaja. Asiakkaidesi on käsiteltävä kasvavaa nykyaikaisen työpaikan kysyntää. He tarvitsevat oletusarvoisesti parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Päivitä ratkaisu olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja tee lisämyyntiä uusille asiakkaille. Evolve2: n avulla muutamme pelisääntöjä avoimessa toimistoympäristössä, toimiston ulkopuolella ja tien päällä.

Oletuksena suuri suorituskyky. Tämä on uusi standardi

UUSI MAHDOLLISUUS

Kasvata liikevaihtoasi

Mikä on lisääntyneiden myyntimahdollisuuksien salaisuus? Se on tarjota asiakkaillesi jotain, mitä he eivät voi vastustaa nimittäin Evolve2. Uusi sarja täydentää markkinoiden johtavaa Evolve -sarjaa ja on tullut tukemaan sinua voittamaan lisäliiketoiminta Evolven alkuperäisen myynnin lisäksi.

Tämä on uusi standardi, uuteen aikaan

TEKNIIKKA

Ohjelmistomme ansiosta myymäsi laitteistot luovat lisäarvoa

Evolve2 on varustettu suoraan laatikosta vastaamaan tulevaisuuden työpaikkojen haasteisiin. Ja ohjelmistomme ansiosta myymäsi laitteistot luovat lisäarvoa asiakkaillesi ajan myötä. Lisäämme jatkuvasti uusia ohjelmistoja ja analyyttisiä ominaisuuksia varmistaaksemme, että sarja jatkaa kilpailun menestymistä; täydellinen jatkuvasti muuttuvaan ja nykyaikaiseen yritysmaailmaan.

Evolve 2: jos luulet, että se on mahtava jo nyt…

UC MUKAUTTAMINEN

UC-sertifikaatti tarkoittaa UC-tyytyväisyyttä

Evolve2 toimii kaikkien johtavien UC-alustojen kanssa ja on ensimmäinen kuulokesarjamme, mikä on sertifioitu MS Teamsille ja täyttävät siten Microsoftin avoimen toimistoympäristön vaatimukset. Voimme siis taata parhaan kokemuksen. Paranna asiakkaidesi räätälöintia auttamalla heidän joukkueitaan näkemään käyttämänsä alustan kaikki potentiaalit. Koska mitä enemmän he käyttävät ja rakastavat sitä, sitä enemmän he rakastavat ja käyttävät sitä.

Uusi standardi taattu

Evolve2 – uusi standardi.

 

LUOTTAMUS


Ole asiantuntija, jota asiakkaasi tarvitsevat


Kun asiakkaasi liikkuvat digitaalisen kehityksen sumussa, he tarvitsevat luotettavia neuvonantajia auttamaan ohjaamaan heitä oikeaan suuntaan. Tässä olette tulossa. Evolve2 asettaa uuden standardin ammattimaisille kuulokkeille, jonka avulla voit puhua tulevaisuuden modernista työpaikasta.


Näytä heille, että olet tehnyt kotitehtäväsi


Verkko-opiskelu ja videot tulevat pian. Verkko-opiskelu ja videot ovat saatavilla Jabran kumppaniportaalissa; Jabra One Zone.
Voit ladata täältä sekä tinkančias UC ir MS.