Aina nopea

Aina luotettava

Älykäs

Nopea ja luotettava suorituskyky

OceanStor –dorado tallennusjärestelmät, joissa on all-flash järjestelmä ja SSD / NVMe, sopivat nyt myös pienille ja keskisuurille yrityksille

Markkinoilla on kysyntää tulevaisuuden tarpeisiin vastaaville ja kestäville tallennusjärjestelmille, jotka toimivat nopeasti. Olemme suorittaneet kyselyitä flash-muistia käyttäville organisaatioille ja sitä kautta tiedostamme ja tunnistamme tämän tarpeen. Uusilla tallennusratkaisullamme Huawei voi vastata tarpeeseen ja tarjota vielä enemmän.

Huawein OceanStor Dorado käyttää kaksois-ohjainkortteja ja NVMe:n teknologiaa. Kustannustehokkuuden lisäksi Huawein tallennusjärjestelmä on yksi markkinoiden nopeimmista, ja se vastaa markkinoiden tarvetta varmistaa turvallisuus ja nopeus tulevaisuudessakin.

Esimerkkejä tilanteista, joissa Dorado-tallennusjärjestelmä on oikea valinta

3DC

Archive

Converged Storage SAN and NAS

Enterprise Application Acceleration

HyperMetro Active-Active

Backup

OceanStor
Dorado 3000 V6

All-flash tallennusjärjestelmät - niille, jotka tarvitsevat kaikkein parasta.

Huawei OceanStor Dorado 3000 on all-flash tallennusjärjestelmä. Sillä on innovatiivinen laitteistoalusta, joka on kehitetty all-flash varten. FlashLink® älykkäät algoritmit ja end-to-end (E2E) NVME-arkkitehtuuri yhdessä tuottavat 50% paremman suorituskyvyn kuin edellinen sukupolvi, ja niiden latenssi on ultra-matala 0,05 ms.

Lue lisää

OceanStor
2600 V5

Hybrid flash tallennusjärjestelmät - niille, jotka haluavat kustannustehokkaan ratkaisun.

Huawei OceanStor 2600 on hybridi flash-tallennusjärjestelmä, joka on täydellinen valinta, jos etsinnässä on kustannustehokas ratkaisu ja all-flash tallennusjärjestelmälle ei ole valmiutta tai tarvetta.

Lue lisää

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin tai lisäpyyntöihin.

Ota yhteyttä myös Huawei-asiantuntijaasi