GEFORCE EXPERIENCE

Helpoin tapa päivittää ajurit, optimoida pelit ja jakaa voitokkaat hetkesi.

PIDÄ AJURIT AJAN TASALLA
GeForce Experience ilmoittaa automaattisesti uusista NVIDIA ajuripäivityksistä. Voit päivittää ajurit yhdellä klikkauksella suoraan työpöydältäsi.

OPTIMOI PELISI AUTOMAATTISESTI
GeForce Experience hyödyntää NVIDIAn pilvipalvelinkeskusta ja tarjoaa sen avulla optimaaliset asetukset juuri sinun PC:si huomioiden. Voit optimoida peliesi grafiikka-asetukset yhdellä klikkauksella, tai käyttää liukusäätimiä valitaksesi kuvanlaadun ja ruudunpäivitysnopeuden välillä.

JAA PARHAAT PELIHETKESI
GeForce ShadowPlayTM on helpoin tapa vangita suosikkihetkesi peleissäsi. Sillä voit myös nopeasti striimata pelisessiosi Twitchiin. ShadowPlay toimii taustalla, joten voit tallentaa ja striimata pelitapahtumia milloin tahansa. Ja koska se hyödyntää grafiikkakiihdytystä se on niin tehokas, ettei se hidasta peliäsi lainkaan.

G-SYNC

NVIDIAn uraaurtava näyttöteknologia tuo sinulle sulavimman pelikokemuksen koskaan. G-Syncin vallankumouksellinen sulavuus saadaan aikaan sykronoimalla näytön virkistystaajuus GeForce GTX-näytönohjaimella varustetun tietokoneen kanssa. Tämä estää näytön repeilemisen ja varmistaa sulavamman pelikokemuksen.

Lopputulos: ruudut piirtyvät välittömästi, kohteet näyttävät terävämmiltä ja pelikokemus on supersulavaa, tuoden sinulle tyrmäävän näyttävän kokemuksen ja todellisen kilpailuedun.

Yhteystiedot

Tomi Hurme
Product Manager
+358 44 779 7306
Tomi.Hurme@also.com